Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vilniaus žalgiris FBK Atlantas
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Šiaučiūvėnas geeft een hoge lob. Endrulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandunavičius onderschept slim de pass. Tūbelis rent richting de bal. Tūbelis schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Hokas is nu in balbezit. Hokas passt de bal met de wreef. Rickus probeert de bal met de borst te controleren. Ruchanskis rent richting de bal. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pikčius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandunavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandunavičius geeft een lange en hoge pass. Daar is Medzeliauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Retkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiaučiūvėnas onderschept slim de pass. Šiaučiūvėnas speelt de bal door. Ruchanskis rent richting de bal. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap. Raščiukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Hokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūbelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūbelis probeert naar een medespeler te passen. Sandunavičius rent richting de bal. Sandunavičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vilniaus žalgiris 36%, FBK Atlantas 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vilniaus žalgiris - FBK Atlantas 0:0

58e minuut.
Orbanas geeft een hoge lob. Šiaučiūvėnas probeert de bal aan de voet te houden. Sandunavičius rent richting de bal. Tūbelis is nu in balbezit. Tūbelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vilniaus žalgiris - FBK Atlantas 1:0

66e minuut.
Sandunavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Piktužas probeert naar een medespeler te passen. Medzeliauskas heeft problemen om de bal te vangen. Tūbelis rent richting de bal. Tūbelis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vilniaus žalgiris 55%, FBK Atlantas 45%.
vilniaus žalgiris - FBK Atlantas 1:0