Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lietava SILAS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Prozorkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Prozorkevičius passt de bal in één keer door. Kasevičius rent richting de bal. Kasevičius schiet op doel. Molnikas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lietava - SILAS 0:1

28e minuut.
Šlamas rent richting de bal. Šlamas geeft een lange en hoge pass. Kasulaitis kopt de bal weg. Kasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lietava - SILAS 0:2

38e minuut.
Oržekauskas kan de bal niet met de borst controleren. Oržekauskas probeert naar een medespeler te passen. Mikionis is nu in balbezit. Veleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veleras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lietava 60%, SILAS 40%.
lietava - SILAS 0:2

48e minuut.
Mikionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikionis geeft een lange en hoge pass. Šlamas probeert naar een medespeler te passen. Oržekauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oržekauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mamajevas geeft de bal voor. Oržekauskas is nu in balbezit. Timinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oržekauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Oržekauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lietava - SILAS 1:2

68e minuut.
Didžpetris is nu in balbezit. Didžpetris passt de bal in één keer door. Laimikis is nu in balbezit. Kasulaitis onderschept slim de pass. Kasulaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lietava - SILAS 1:3

69e minuut.
Kasulaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasulaitis passt de bal in één keer door. Timinskas is nu in balbezit. Veleras verovert de bal door een tackle van achteren. Veleras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dailydis probeert de bal aan de voet te houden. Smuikaitis is nu in balbezit. Dailydis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dailydis krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Smuikaitis raakt geblesseerd tijdens het duel. Laimikis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Žeburtovičius speelt de bal door. Feldbaumas kopt de bal weg. Smuikaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuikaitis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lietava 57%, SILAS 43%.
lietava - SILAS 1:3