Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lietava FC Klaipeda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Židovainis verovert de bal door een tackle van achteren. Židovainis speelt de bal door. Rynkunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oržekauskas onderschept slim de pass. Oržekauskas schiet op doel. Vitorskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lietava - FC Klaipeda 1:0

25e minuut.
Lekšaitis rent richting de bal. Kurbatavičius rent richting de bal. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius rent richting de bal. Kurbatavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lietava - FC Klaipeda 1:1

25e minuut.
Veleras rent richting de bal. Kurbatavičius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veleras. Veleras krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Laimikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimikis met een sublieme pass. Feldbaumas geeft een hoge lob. Veleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veleras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kurbatavičius onderschept slim de pass. Kurbatavičius met een sublieme pass. Oržekauskas rent richting de bal. Veleras is nu in balbezit. Veleras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lietava - FC Klaipeda 2:1

40e minuut.
Bušauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oržekauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oržekauskas probeert naar een medespeler te passen. Veleras rent richting de bal. Veleras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lietava 64%, FC Klaipeda 36%.
lietava - FC Klaipeda 2:1

48e minuut.
Palepas rent richting de bal. Oržekauskas onderschept slim de pass. Oržekauskas speelt de bal door. Liepinys is nu in balbezit. Liepinys geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zabitis rent richting de bal. Zabitis geeft een lange en hoge pass. Sausdavas met een sublieme pass. Lekšaitis rent richting de bal. Lekšaitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ivoškevičius geeft een hoge lob. Veleras probeert de bal aan de voet te houden. Rynkunas rent richting de bal. Veleras is nu in balbezit. Veleras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lietava 44%, FC Klaipeda 56%.
lietava - FC Klaipeda 2:1