Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ttuutt FBK Atlantas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Raudonikis onderschept slim de pass. Raudonikis geeft een hoge lob. Inworp. Šuksteris met een snelle inworp. Žuromskis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Šuksteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudonikis onderschept slim de pass. Raudonikis probeert naar een medespeler te passen. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap. Serbulovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Šuksteris is nu in balbezit. Šuksteris geeft een lange en hoge pass. Eizgirdas kopt de bal weg. Ruchanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchanskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - FBK Atlantas 0:1

29e minuut.
Pilsuckis met een harde bal richting middenveld. Retkus kopt de bal weg. Ševerenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchanskis onderschept slim de pass. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ... Serbulovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruchanskis rent richting de bal. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap. Serbulovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Biguzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuromskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuromskis passt de bal zonder na te denken. Metlickis rent richting de bal. Metlickis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Retkus is nu in balbezit. Retkus geeft een hoge lob. Daar is Nikiporavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - FBK Atlantas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ttuutt 57%, FBK Atlantas 43%.
ttuutt - FBK Atlantas 0:2

57e minuut.
Balnis is nu in balbezit. Endrulas onderschept slim de pass. Endrulas geeft een hoge lob. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Šuksteris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Damijonaitis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Eizgirdas kopt de bal weg. Retkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Retkus passt de bal in één keer door. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ... Serbulovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - FBK Atlantas 0:3

77e minuut.
Balnis geeft een hoge lob. Inworp. Nikiporavičius met een snelle inworp. Retkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Retkus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ttuutt 43%, FBK Atlantas 57%.
ttuutt - FBK Atlantas 0:3