Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBK Atlantas ttuutt
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 13.4
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Eizgirdas speelt de bal door. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis speelt de bal door. Retkus rent richting de bal. Retkus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Endrulas is nu in balbezit. Endrulas speelt de bal door. Klungelig pakt Ruchanskis de bal. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBK Atlantas - ttuutt 1:0

23e minuut.
Eizgirdas is nu in balbezit. Eizgirdas geeft de bal voor. Žuromskis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Metlickis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metlickis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBK Atlantas 58%, ttuutt 42%.
FBK Atlantas - ttuutt 1:0

73e minuut.
Švatrėnas rent richting de bal. Švatrėnas passt de bal met de wreef. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis schiet op doel. Ševerenkovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eizgirdas is nu in balbezit. Eizgirdas passt de bal in één keer door. Retkus rent richting de bal. Ruchanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Biguzas geeft een lange en hoge pass. Eizgirdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eizgirdas geeft een lange en hoge pass. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Biguzas is nu in balbezit. Nikiporavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiporavičius probeert naar een medespeler te passen. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBK Atlantas 52%, ttuutt 48%.
FBK Atlantas - ttuutt 1:0