Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBK Atlantas lietava
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Piktužas verovert de bal door een tackle van achteren. Laimikis geeft de bal voor. Feldbaumas probeert de bal aan de voet te houden. Ruchanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchanskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ruchanskis kopt de bal weg. Oržekauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Retkus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Retkus krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Žiaukas verovert de bal door een tackle van achteren. Žiaukas probeert naar een medespeler te passen. Veleras rent richting de bal. Oržekauskas is nu in balbezit. Oržekauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Žiaukas is nu in balbezit. Retkus onderschept slim de pass. Retkus met een sublieme pass. Ruchanskis rent richting de bal. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Raudonikis rent richting de bal. Raudonikis geeft een hoge lob. Jėrinas rent richting de bal. Ruchanskis verovert de bal door een tackle van achteren. Ruchanskis schiet op doel. Molnikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Didžpetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Retkus verovert de bal door een tackle van achteren. Retkus met een sublieme pass. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Veleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbanas onderschept slim de pass. Orbanas geeft de bal voor. Ruchanskis rent richting de bal. Ruchanskis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FBK Atlantas - lietava 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBK Atlantas 56%, lietava 44%.
FBK Atlantas - lietava 1:0

66e minuut.
Endrulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimikis rent richting de bal. Endrulas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Endrulas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Oržekauskas passt de bal zonder na te denken. Liepinys rent richting de bal. Liepinys met een sublieme pass. Veleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veleras haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBK Atlantas 37%, lietava 63%.
FBK Atlantas - lietava 1:0