Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lietava FBK Atlantas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Švatrėnas rent richting de bal. Oržekauskas onderschept slim de pass. Piktužas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oržekauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Oržekauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Raudonikis met de inworp. Daar is Piktužas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piktužas geeft een hoge lob. Ruchanskis is nu in balbezit. Ruchanskis schiet op doel. Molnikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Liepinys speelt de bal door. Veleras heeft problemen om de bal te vangen. Švatrėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Oržekauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Oržekauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Raudonikis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žiaukas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piktužas. Piktužas krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Žiaukas raakt geblesseerd tijdens het duel. Žiaukas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Orbanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veleras is nu in balbezit. Veleras haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Medzeliauskas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liepinys neemt de hoekschop. Smuikaitis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lietava 31%, FBK Atlantas 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lietava - FBK Atlantas 0:0

62e minuut.
Raudonikis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Didžpetris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liepinys rent richting de bal. Liepinys geeft een hoge lob. Pilsuckis bokst de bal weg.

65e minuut.
Švatrėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Švatrėnas met een sublieme pass. Žiaukas is nu in balbezit. Ruchanskis onderschept slim de pass. Ruchanskis schiet op doel. Molnikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lietava 43%, FBK Atlantas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lietava - FBK Atlantas 0:0