Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klaipeda ttuutt
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 13
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kurbatavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Žuromskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuromskis passt de bal in één keer door. Metlickis rent richting de bal. Metlickis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vitorskis met een harde bal richting middenveld. Kurbatavičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Balnis de bal. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekšaitis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ševerenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius onderschept slim de pass. Sėrikovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurbatavičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurbatavičius zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - ttuutt 1:0

25e minuut.
Sausdavas passt de bal in één keer door. Biguzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekšaitis is nu in balbezit. Kurbatavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurbatavičius is nu in balbezit. Kurbatavičius draait met de bal, schiet en ... Daar is Ševerenkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - ttuutt 2:0

38e minuut.
Vitorskis speelt de bal door. Kurbatavičius kopt de bal weg. Lekšaitis is nu in balbezit. Lekšaitis draait met de bal, schiet en ... Serbulovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - ttuutt 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klaipeda 40%, ttuutt 60%.
FC Klaipeda - ttuutt 3:0

51e minuut.
Rynkunas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duchauskas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Palepas probeert naar een medespeler te passen. Mikuževičius is nu in balbezit. Mikuževičius passt de bal zonder na te denken. Kurbatavičius rent richting de bal. Kurbatavičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lekšaitis is nu in balbezit. Kurbatavičius rent richting de bal. Kurbatavičius draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sėrikovas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - ttuutt 4:0

75e minuut.
Sausdavas passt de bal in één keer door. Mikuževičius speelt de bal door. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbatavičius haalt uit met een fantastische trap. Serbulovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ševerenkovas trapt de bal weg van het doel. Bušauskas kopt de bal weg. Brivinskis is nu in balbezit. Kurbatavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kurbatavičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klaipeda 38%, ttuutt 62%.
FC Klaipeda - ttuutt 4:0