Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ttuutt FC Klaipeda
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bušauskas is nu in balbezit. Žuromskis verovert de bal door een tackle van achteren. Židovainis is nu in balbezit. Žuromskis onderschept slim de pass. Žuromskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Žuromskis rent richting de bal. Sausdavas verovert de bal door een tackle van achteren. Sausdavas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lekšaitis de bal. Lekšaitis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sėrikovas de bal. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekšaitis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Metlickis passt de bal met de wreef. Bušauskas kan de bal niet met de borst controleren. Kurbatavičius is nu in balbezit. Kurbatavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - FC Klaipeda 0:1

15e minuut.
Mikuževičius probeert naar een medespeler te passen. Sausdavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sausdavas passt de bal zonder na te denken. Lekšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekšaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - FC Klaipeda 0:2

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vitorskis trapt de bal weg. Kurbatavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekšaitis is nu in balbezit. Lekšaitis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Serbulovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - FC Klaipeda 0:3

41e minuut.
Vitorskis probeert naar een medespeler te passen. Biguzas kopt de bal weg. Bušauskas is nu in balbezit. Žuromskis onderschept slim de pass. Žuromskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - FC Klaipeda 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ttuutt 50%, FC Klaipeda 50%.
ttuutt - FC Klaipeda 1:3

51e minuut.
Gutauskas met een sublieme pass. Žuromskis is nu in balbezit. Žuromskis passt de bal zonder na te denken. Metlickis is nu in balbezit. Metlickis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sausdavas met een sublieme pass. Daar is Kurbatavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biguzas. Kurbatavičius raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kurbatavičius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ttuutt - FC Klaipeda 1:4

70e minuut.
Damijonaitis geeft een hoge lob. Kudzys probeert de bal aan de voet te houden. Žuromskis is nu in balbezit. Metlickis bereikt de bal nog maar net als eerste. Metlickis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sėrikovas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zabitis met een snelle inworp. Kurbatavičius is nu in balbezit. Kurbatavičius geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Bušauskas de bal onder controle te krijgen. Sausdavas rent richting de bal. Sausdavas passt de bal in één keer door. Kuskevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuskevičius geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ttuutt 66%, FC Klaipeda 34%.
ttuutt - FC Klaipeda 1:4