Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosmic Wonderers FCSG 1879
32x22 Tactiek SG Arcade
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.8 gemiddelde waardering 50.2
incredible Schieten very good
formidable Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Fulgenzi passt de bal met de wreef. Reusser is nu in balbezit. Fulgenzi begaat een overtreding. Fulgenzi krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Fulgenzi met een sublieme pass. Saarniluoma rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saarniluoma zal de hoekschop nemen. Manea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 0:1

10e minuut.
Massera is nu in balbezit. Massera geeft een lange en hoge pass. Srebrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrov schiet op doel. Kansanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 1:1

11e minuut.
Spescha passt de bal in één keer door. Reusser rent richting de bal. Reusser passt de bal in één keer door. Schollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schollen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Massera geeft een lange en hoge pass. Fulgenzi rent richting de bal. Srebrov rent richting de bal. Srebrov schiet op doel. Kansanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 2:1

17e minuut.
Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ackermann de bal. Schollen begaat een overtreding. Ackermann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ackermann kan niet meer verder spelen. Hájný komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Massera met een sublieme pass. Spescha is nu in balbezit. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha onderschept slim de pass. Spescha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Srebrov controleert de bal met de borst. Srebrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 3:1

21e minuut.
Lovric rent richting de bal. Lovric geeft de bal voor. Daar is Schollen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schollen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 4:1

23e minuut.
Spescha geeft een hoge lob. Schollen kopt de bal weg. Srebrov is nu in balbezit. Srebrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 5:1

25e minuut.
Lovric met een sublieme pass. Reusser speelt de bal door. Srebrov is nu in balbezit. Srebrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 6:1

29e minuut.
Kambler heeft problemen om de bal te vangen. Reusser rent richting de bal. Kambler verovert de bal door een tackle van achteren. Srebrov onderschept slim de pass. Srebrov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Massera met een sublieme pass. Ponte heeft problemen om de bal te vangen. Ponte probeert naar een medespeler te passen. Schollen is nu in balbezit. Schollen haalt uit met een fantastische trap. Kansanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Schollen is nu in balbezit. Hájný rent richting de bal. Met opzet legt Srebrov zijn tegenspeler op de grond. Srebrov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ponte speelt de bal door. Lovric probeert naar een medespeler te passen. Srebrov is nu in balbezit. Srebrov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmic Wonderers 40%, FCSG 1879 60%.
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 7:1

47e minuut.
Reusser met een sublieme pass. Massera is nu in balbezit. Massera speelt de bal door. Schollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schollen haalt uit met een fantastische trap. Kansanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Fulgenzi geeft de bal voor. Lovric speelt de bal door. Reusser rent richting de bal. Reusser geeft een lange en hoge pass. Schollen krijgt zijn hoofd ertegen. Kansanen bokst de bal weg. Srebrov rent richting de bal. Srebrov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 8:1

51e minuut.
Saarniluoma rent richting de bal. Saarniluoma geeft een hoge lob. Manea kopt de bal weg. Kambler heeft problemen om de bal te vangen. Kambler draait met de bal, schiet en ... Zulfikar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Lovric met een snelle inworp. Reusser bereikt de bal nog maar net als eerste. Reusser geeft een hoge lob. Schollen kopt de bal weg. Srebrov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Massera passt de bal zonder na te denken. Ponte is nu in balbezit. Spescha speelt de bal door. Schollen heeft problemen om de bal te vangen. Schollen schiet op doel. Kansanen bokst de bal weg.

58e minuut.
Botezatu met een sublieme pass. Daar is Manea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Manea kan niet meer verder spelen. Kohler komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Botezatu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fulgenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrov verovert de bal door een tackle van achteren. Reusser geeft een hoge lob. Schollen is nu in balbezit. Schollen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 9:1

64e minuut.
Spescha met een sublieme pass. Ponte is nu in balbezit. Ponte passt de bal in één keer door. Schollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schollen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Massera passt de bal zonder na te denken. Reusser met een sublieme pass. Srebrov rent richting de bal. Srebrov haalt uit met een fantastische trap. Kansanen bokst de bal weg. Daar is Šidlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schollen schiet op doel. Kansanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 10:1

69e minuut.
Kohler passt de bal met de wreef. Lamka is nu in balbezit. Lema tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lema krijgt een gele kaart. Doeltrap. Frischknecht komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Frischknecht verovert de bal door een tackle van achteren. Frischknecht geeft een lange en hoge pass. Srebrov is nu in balbezit. Srebrov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lovric zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reusser probeert naar een medespeler te passen. Srebrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrov schiet op doel. Kansanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Reusser verovert de bal door een tackle van achteren. Reusser passt de bal zonder na te denken. Schollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrov rent richting de bal. Srebrov schiet op doel. Kansanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 11:1

87e minuut.
Bocheński rent richting de bal. Ponte onderschept slim de pass. Ponte passt de bal zonder na te denken. Srebrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ponte met een sublieme pass. Frischknecht rent richting de bal. Frischknecht passt de bal met de wreef. Schollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schollen draait met de bal, schiet en ... Kansanen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmic Wonderers 27%, FCSG 1879 73%.
Cosmic Wonderers - FCSG 1879 11:1