Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis OSU Beavers
dad Tactiek Hergiswil
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 66
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Korubinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korubinov geeft een lange en hoge pass. Libar controleert de bal met de borst. Monczka rent richting de bal. Monczka geeft een hoge lob. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Marcodona is nu in balbezit. Bisaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bisaz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Marcodona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulaiman komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Trío Zabala probeert naar een medespeler te passen. Talpăiute speelt de bal door. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Dorko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 1:0

18e minuut.
Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gründig neemt de hoekschop. Monczka krijgt zijn hoofd ertegen. Carnovale probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Margarini de bal. Kerkhoffs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margarini raakt geblesseerd tijdens het duel. Sulaiman met een snel genomen vrije trap. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini maakt een afschuwelijke overtreding. Margarini krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Berecz passt de bal met de wreef. Trío Zabala is nu in balbezit. Trío Zabala geeft de bal voor. Marcodona maakt een snoekduik en kopt de bal. Dorko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 2:0

31e minuut.
Miranda onderschept slim de pass. Miranda passt de bal in één keer door. Monczka is nu in balbezit. Monczka schiet op doel. Carnovale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 2:1

42e minuut.
Istomin probeert naar een medespeler te passen. Miranda rent richting de bal. Met opzet legt Jiménez Asensio zijn tegenspeler op de grond. Jiménez Asensio krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Monczka draait met de bal, schiet en ... Carnovale met een sublieme pass. Durisch kopt de bal weg. Gründig geeft een lange en hoge pass. Miranda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marcodona is nu in balbezit. Marcodona passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Talpăiute de bal. Talpăiute geeft de bal voor. Margarini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 60%, OSU Beavers 40%.
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 2:1

55e minuut.
Durisch is nu in balbezit. Gäumann rent richting de bal. Gäumann passt de bal met de wreef. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Trío Zabala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trío Zabala passt de bal met de wreef. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft een hoge lob. Margarini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gäumann speelt de bal door. Miranda rent richting de bal. Miranda met een sublieme pass. Monczka is nu in balbezit. Monczka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 2:2

59e minuut.
Berecz onderschept slim de pass. Berecz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Turkyilmaz de bal. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Durisch speelt de bal door. Libar onderschept slim de pass. Gründig probeert naar een medespeler te passen. Monczka is nu in balbezit. Monczka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gäumann geeft een hoge lob. Jiménez Asensio heeft problemen om de bal te vangen. Miranda rent richting de bal. Miranda schiet op doel. Carnovale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 2:3

76e minuut.
Monczka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Turkyilmaz de bal. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 2:4

82e minuut.
Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute passt de bal met de wreef. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 58%, OSU Beavers 42%.
FC Wengia Beerodolensis - OSU Beavers 3:4