Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch Razorblade FC
1S5M Tactiek Ilankru
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 4
66.5 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten formidable
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


18e minuut.
Cervero kopt de bal weg. Kalbermatten kan de bal niet met de borst controleren. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Razorblade FC 0:1

21e minuut.
Atanasijević controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Muleta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Giacometti kopt de bal weg. Shalou rent richting de bal. Shalou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Flakowski geeft een lange en hoge pass. Muleta probeert naar een medespeler te passen. Tromp kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Graham onderschept slim de pass. Di Vito rent richting de bal. Di Vito passt de bal zonder na te denken. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Graham met de inworp. Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Degiovani krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kličić geeft de bal voor. Känzig is nu in balbezit. Känzig geeft een hoge lob. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Arencibia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Vito neemt de hoekschop. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degiovani met de inworp. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero geeft een lange en hoge pass. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Solari geeft de bal voor. Cervero kopt de bal weg. Atanasijević kan de bal niet met de borst controleren. Atanasijević schiet op doel. Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Razorblade FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 54%, Razorblade FC 46%.
Fläsch - Razorblade FC 0:2

49e minuut.
Solari rent richting de bal. Solari passt de bal met de wreef. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel. Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Razorblade FC 0:3

51e minuut.
Inworp. Cervero met een snelle inworp. Degiovani controleert de bal met de borst. Degiovani geeft een lange en hoge pass. Atanasijević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Razorblade FC 0:4

52e minuut.
Tromp met een snelle inworp. Modzelewski is nu in balbezit. Di Vito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modzelewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Modzelewski kan niet meer verder spelen. Comeyne komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Comeyne met een snelle inworp. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantieni. Degiovani moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Degiovani kan niet meer verder spelen. Casquero komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Casquero rent richting de bal. Känzig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervero. Cervero krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Känzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero onderschept slim de pass. Cervero speelt de bal door. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero geeft een lange en hoge pass. Daar is Marmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel. Muleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Razorblade FC 0:5

73e minuut.
Flakowski geeft een lange en hoge pass. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Känzig. Känzig krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 61%, Razorblade FC 39%.
Fläsch - Razorblade FC 0:5