Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC Fläsch
Ilankru Tactiek 1S5M
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
66.2 gemiddelde waardering 66.9
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Von Ballmoos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tromp is nu in balbezit. Gołaszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tromp raakt geblesseerd tijdens het duel. Von Ballmoos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Fläsch 0:1

12e minuut.
Shalou is nu in balbezit. Shalou geeft een hoge lob. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Arencibia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Fläsch 0:2

24e minuut.
Flakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Flakowski met een sublieme pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Muleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Fläsch 1:2

32e minuut.
Cervero passt de bal zonder na te denken. Atanasijević rent richting de bal. Kalbermatten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atanasijević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Atanasijević neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Razorblade FC - Fläsch 2:2

35e minuut.
Flakowski rent richting de bal. Shalou rent richting de bal. Flakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Flakowski geeft een hoge lob. Atanasijević maakt een snoekduik en kopt de bal. Muleta bokst de bal weg. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Muleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Atanasijević rent richting de bal. Pâslariu rent richting de bal. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cervero stond buitenspel. Känzig neemt vlug de vrije trap. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti schiet op doel. Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tromp rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Känzig met een sublieme pass. Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 47%, Fläsch 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorblade FC - Fläsch 2:2

46e minuut.
Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantieni passt de bal in één keer door. Fantastik probeert naar een medespeler te passen. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dożężka neemt vlug de vrije trap. Cervero is nu in balbezit. Cervero passt de bal met de wreef. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Shalou passt de bal zonder na te denken. Graham is nu in balbezit. Von Ballmoos onderschept slim de pass. Von Ballmoos heeft problemen om de bal te vangen. Von Ballmoos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos haalt uit met een fantastische trap. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Fläsch 2:3

65e minuut.
Shalou onderschept slim de pass. Shalou speelt de bal door. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Fläsch 2:4

71e minuut.
Fantastik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaszewski rent richting de bal. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti schiet op doel. Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 56%, Fläsch 44%.
Razorblade FC - Fläsch 2:4