Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss Luzern Dark Side
4-er Tactiek O-TEAM
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 61.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Merino González passt de bal in één keer door. Von Erlach is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oană. Von Erlach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Erlach met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Moca geeft een hoge lob. Cerny kopt de bal weg. Von Erlach is nu in balbezit. Von Erlach passt de bal in één keer door. Merino González geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Buitenspel voor Wyler. Goede buitenspelval van de verdediging. Moca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Porto de bal. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dark Side 0:1

23e minuut.
Amiot rent richting de bal. Amiot passt de bal zonder na te denken. España is nu in balbezit. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moca geeft een lange en hoge pass. España heeft problemen om de bal te vangen. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... Kern maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
España geeft een lange en hoge pass. Süleymaniye geeft een hoge lob. Moca kopt de bal weg. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 62%, Dark Side 38%.
Blau Weiss Luzern - Dark Side 0:1

50e minuut.
Dəmirli geeft de bal voor. Poniatowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Oelschlägel de bal. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... Kern probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Cerny geeft de bal voor. Inworp. Moca met de inworp. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dark Side 0:2

63e minuut.
Süleymaniye rent richting de bal. Süleymaniye passt de bal zonder na te denken. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa geeft de bal voor. Wyler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider geeft een hoge lob. Daar is Cerny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny begaat een overtreding. Poniatowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Poniatowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dark Side 0:3

70e minuut.
Moca is nu in balbezit. Merino González onderschept slim de pass. Merino González speelt de bal door. Wyler rent richting de bal. Wyler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Amiot probeert de bal met de borst te controleren. Wyler is nu in balbezit. Amiot maakt een afschuwelijke overtreding. Amiot krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cerny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moca met de inworp. Amiot probeert naar een medespeler te passen. Przerwa geeft een lange en hoge pass. Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oelschlägel is nu in balbezit. Oelschlägel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dark Side 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 58%, Dark Side 42%.
Blau Weiss Luzern - Dark Side 0:4