Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side Blau Weiss Luzern
O-TEAM Tactiek 4-er
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63.1 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten excellent
outstanding Passen excellent
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Süleymaniye met een sublieme pass. Guales bereikt de bal nog maar net als eerste. Guales passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Poniatowski de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Guales probeert naar een medespeler te passen. Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal in één keer door. Tibeuf is nu in balbezit. Tibeuf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Guales probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Blau Weiss Luzern 1:0

19e minuut.
Merino González geeft een lange en hoge pass. Wyler kopt de bal weg. Süleymaniye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet onderschept slim de pass. Gobinet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Moca geeft een lange en hoge pass. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porto. Porto krijgt een gele kaart. Poniatowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osuna wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guales bereikt de bal nog maar net als eerste. Guales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt España de bal. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 31%, Blau Weiss Luzern 69%.
Dark Side - Blau Weiss Luzern 1:0

47e minuut.
España geeft een hoge lob. Daar is Gobinet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Erlach rent richting de bal. Von Erlach geeft de bal voor. Carfagni geeft een lange en hoge pass. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Süleymaniye de bal. Gobinet rent richting de bal. Met opzet legt Süleymaniye zijn tegenspeler op de grond. Gobinet raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laportosa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mc Donald speelt de bal door. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mc Donald maakt een afschuwelijke overtreding. Mc Donald krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tekelenburg kan de bal niet met de borst controleren. Wyler is nu in balbezit. Tekelenburg maakt een afschuwelijke overtreding. Tekelenburg krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Osuna passt de bal zonder na te denken. Moca geeft een lange en hoge pass. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... Kern maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Blau Weiss Luzern 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 36%, Blau Weiss Luzern 64%.
Dark Side - Blau Weiss Luzern 2:0