Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC+Inter Dynamo Muri
underberg Tactiek Phase 5 R
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
45.8 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten outstanding
average Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding is nu in balbezit. Berla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berla krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Meistermacher met een sublieme pass. Falsoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni geeft de bal voor. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo draait met de bal, schiet en ... Nast bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo draait met de bal, schiet en ... Paal! Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dynamo Muri 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Henchoz de bal. Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz passt de bal met de wreef. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mops bereikt de bal nog maar net als eerste. Gässler onderschept slim de pass. Gässler geeft een lange en hoge pass. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo draait met de bal, schiet en ... Nast bokst de bal weg.

19e minuut.
Berla heeft problemen om de bal te vangen. Figueiredo is nu in balbezit. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dynamo Muri 0:2

21e minuut.
Desidério geeft een hoge lob. Mops kopt de bal weg. Ziering is nu in balbezit. Ziering geeft een hoge lob. Spalding springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jasiejko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spalding de bal. Spalding speelt de bal door. Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dynamo Muri 0:3

27e minuut.
Falsoni passt de bal met de wreef. Spalding rent richting de bal. Meistermacher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meistermacher krijgt een gele kaart. Spalding raakt geblesseerd tijdens het duel. Figueiredo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Szuprytowski speelt de bal door. Gässler is nu in balbezit. Gässler probeert naar een medespeler te passen. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Henchoz met een sublieme pass. Mops is nu in balbezit. Mops geeft een hoge lob. Kaszás is nu in balbezit. Kaszás schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski passt de bal zonder na te denken. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dynamo Muri 0:4

43e minuut.
Meistermacher geeft een hoge lob. Figueiredo probeert de bal aan de voet te houden. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dynamo Muri 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 72%, Dynamo Muri 28%.
FC+Inter - Dynamo Muri 0:5

46e minuut.
Ziering geeft de bal voor. Klungelig pakt Meistermacher de bal. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dynamo Muri 0:6

48e minuut.
Nast trapt de bal weg van het doel. Mops kan de bal niet met de borst controleren. Falsoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falsoni krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ziering kan de bal niet met de borst controleren. Kaszás is nu in balbezit. Met opzet legt Ziering zijn tegenspeler op de grond. Ziering krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Marquet met een harde bal richting middenveld. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski geeft een lange en hoge pass. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Milijaš kopt de bal weg. Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski speelt de bal door. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nast met een harde bal richting middenveld. Falsoni kopt de bal weg. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Jasiejko heeft problemen om de bal te vangen. Jasiejko passt de bal met de wreef. Kaszás is nu in balbezit. Kaszás haalt uit met een fantastische trap. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dynamo Muri 1:6

64e minuut.
Jasiejko onderschept slim de pass. Cwelik is nu in balbezit. Jasiejko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jasiejko krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Berla is nu in balbezit. Berla passt de bal in één keer door. Daar is Cwelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Satılmaz rent richting de bal. Satılmaz geeft een hoge lob. Spalding heeft problemen om de bal te vangen. Spalding draait met de bal, schiet en ... Meistermacher probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz geeft de bal voor. Spalding controleert de bal met de borst. Spalding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dynamo Muri 1:7

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gässler met een snelle inworp. Falsoni rent richting de bal. Falsoni geeft een hoge lob. Spalding krijgt zijn hoofd ertegen. Nast bokst de bal weg.

86e minuut.
Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu begaat een overtreding. Hudureanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 68%, Dynamo Muri 32%.
FC+Inter - Dynamo Muri 1:7