Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri FC+Inter
Phase 5 R Tactiek underberg
53% Balbezit 47%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
68.1 gemiddelde waardering 45.3
brilliant Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Spalding rent richting de bal. Cwelik verovert de bal door een tackle van achteren. Cwelik met een sublieme pass. Klungelig pakt Frazzetto de bal. Frazzetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer onderschept slim de pass. Bauer geeft een lange en hoge pass. Spalding maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen speelt de bal door. Szadołowski met een sublieme pass. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berla kopt de bal weg. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 1:0

5e minuut.
Desidério is nu in balbezit. Desidério geeft een lange en hoge pass. Vercammen kopt de bal weg. Bauer speelt de bal door. dos Santos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vercammen geeft een hoge lob. Frazzetto geeft een lange en hoge pass. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 2:0

9e minuut.
Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Desidério tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spalding raakt geblesseerd tijdens het duel. Bauer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frazzetto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 3:0

10e minuut.
Walcott speelt de bal door. Frazzetto rent richting de bal. Berla rent richting de bal. Frazzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 4:0

11e minuut.
Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer geeft een lange en hoge pass. Frazzetto kopt de bal weg. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto schiet op doel. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Desidério heeft problemen om de bal te vangen. Spalding krijgt zijn hoofd ertegen. Frazzetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Meistermacher heeft problemen om de bal te vangen. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 5:0

20e minuut.
Spalding is nu in balbezit. Meistermacher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spalding is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bauer met een snel genomen vrije trap. Spalding springt en kopt de bal. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Modarelli geeft een hoge lob. Meistermacher rent richting de bal. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 6:0

28e minuut.
Ziering probeert naar een medespeler te passen. Vercammen heeft problemen om de bal te vangen. Vercammen passt de bal met de wreef. Spalding is nu in balbezit. Spalding haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding geeft de bal voor. Frazzetto probeert de bal met de borst te controleren. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Nast bokst de bal weg. Daar is Desidério, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mops probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gędłek de bal. Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft een lange en hoge pass. Frazzetto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Spalding geeft een hoge lob. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henchoz. Henchoz krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bauer rent richting de bal. Bauer probeert naar een medespeler te passen. Ziering probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frazzetto de bal. Frazzetto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 14%, FC+Inter 86%.
Dynamo Muri - FC+Inter 7:0

47e minuut.
dos Santos passt de bal in één keer door. Daar is Modarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modarelli geeft een hoge lob. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Desidério is nu in balbezit. Desidério geeft een hoge lob. dos Santos kopt de bal weg. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bauer geeft een lange en hoge pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Desidério legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spalding is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spalding kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 8:0

54e minuut.
Spalding is nu in balbezit. Spalding probeert naar een medespeler te passen. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 9:0

56e minuut.
Bauer passt de bal in één keer door. Vercammen heeft problemen om de bal te vangen. Vercammen geeft de bal voor. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spalding is nu in balbezit. Spalding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 10:0

58e minuut.
Szadołowski rent richting de bal. Mops onderschept slim de pass. Mops met een sublieme pass. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Marquet bokst de bal weg.

64e minuut.
dos Santos geeft een hoge lob. Desidério heeft problemen om de bal te vangen. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Desidério kan de bal niet met de borst controleren. Spalding is nu in balbezit. Spalding schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 11:0

66e minuut.
Vercammen speelt de bal door. Bauer rent richting de bal. Bauer passt de bal zonder na te denken. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Spalding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spalding passt de bal in één keer door. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 12:0

72e minuut.
Szadołowski speelt de bal door. Vercammen rent richting de bal. Vercammen geeft een lange en hoge pass. Spalding is nu in balbezit. Spalding schiet op doel. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frazzetto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto met een sublieme pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 13:0

77e minuut.
Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft een hoge lob. Spalding is nu in balbezit. Spalding schiet op doel. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 14:0

78e minuut.
Szadołowski geeft een lange en hoge pass. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

85e minuut.
Frazzetto is nu in balbezit. Spalding is nu in balbezit. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC+Inter 15:0

87e minuut.
Modarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Modarelli passt de bal in één keer door. Bauer geeft de bal voor. Klungelig pakt Frazzetto de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Modarelli passt de bal zonder na te denken. Vercammen probeert naar een medespeler te passen. Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft een lange en hoge pass. Spalding krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 19%, FC+Inter 81%.
Dynamo Muri - FC+Inter 15:0