Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC FC Wengia Beerodolensis
Laure Tactiek dad
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Atanasijević is nu in balbezit. Klungelig pakt Atanasijević de bal. Atanasijević passt de bal met de wreef. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Grant onderschept slim de pass. Grant geeft een lange en hoge pass. Pâslariu kopt de bal weg. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... Carnovale bokst de bal weg.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flakowski met een snelle inworp. Solari is nu in balbezit. Solari geeft een hoge lob. Atanasijević springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Solari rent richting de bal. Solari geeft een lange en hoge pass. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. Carnovale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Wengia Beerodolensis 1:0

13e minuut.
Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Graham kopt de bal weg. Daar is Berecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solari geeft de bal voor. Atanasijević krijgt zijn hoofd ertegen. Carnovale bokst de bal weg. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Graham kopt de bal weg. Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski geeft een lange en hoge pass. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gołaszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Atanasijević de bal. Atanasijević passt de bal in één keer door. Pâslariu heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trío Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Trío Zabala passt de bal in één keer door. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... Arencibia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Razorblade FC - FC Wengia Beerodolensis 1:1

35e minuut.
Flakowski passt de bal zonder na te denken. Solari probeert naar een medespeler te passen. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero geeft de bal voor. Atanasijević krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Solari de bal. Solari geeft de bal voor. Atanasijević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Libar rent richting de bal. Solari onderschept slim de pass. Solari met een sublieme pass. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Talpăiute is nu in balbezit. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute geeft de bal voor. Marcodona maakt een snoekduik en kopt de bal. Arencibia bokst de bal weg.

44e minuut.
Atanasijević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trío Zabala. Atanasijević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gołaszewski met een snel genomen vrije trap. Jiménez Asensio kan de bal niet met de borst controleren. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Carnovale bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 29%, FC Wengia Beerodolensis 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorblade FC - FC Wengia Beerodolensis 1:1

56e minuut.
Talpăiute kopt de bal weg. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant onderschept slim de pass. Margarini is nu in balbezit. Margarini schiet op doel. Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcodona rent richting de bal. Marcodona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Wengia Beerodolensis 1:2

65e minuut.
Solari geeft een lange en hoge pass. Atanasijević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiménez Asensio. Jiménez Asensio krijgt een gele kaart. Atanasijević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Solari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trío Zabala met een sublieme pass. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Wengia Beerodolensis 1:3

90e minuut.
Cervero onderschept slim de pass. Cervero speelt de bal door. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel. Carnovale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Wengia Beerodolensis 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 37%, FC Wengia Beerodolensis 63%.
Razorblade FC - FC Wengia Beerodolensis 2:3