Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis Razorblade FC
dad Tactiek Laure
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 68.3
formidable Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Degiovani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervero geeft een lange en hoge pass. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Razorblade FC 0:1

3e minuut.
Marcodona met een sublieme pass. Margarini heeft problemen om de bal te vangen. Sulaiman rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Talpăiute passt de bal in één keer door. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Schooten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schooten krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sulaiman rent richting de bal. Casquero verovert de bal door een tackle van achteren. Casquero geeft een lange en hoge pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degiovani met de inworp. Flakowski speelt de bal door. Pâslariu heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani speelt de bal door. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Carnovale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Razorblade FC 0:2

26e minuut.
Degiovani rent richting de bal. Degiovani passt de bal zonder na te denken. Cervero heeft problemen om de bal te vangen. Cervero geeft een hoge lob. Pâslariu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Sulaiman de bal. Sulaiman passt de bal met de wreef. Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trío Zabala probeert naar een medespeler te passen. Margarini rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Berecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani onderschept slim de pass. Degiovani met een sublieme pass. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Degiovani is nu in balbezit. Degiovani geeft een hoge lob. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. Carnovale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Razorblade FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 78%, Razorblade FC 22%.
FC Wengia Beerodolensis - Razorblade FC 0:3

46e minuut.
Schooten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berendei komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman rent richting de bal. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Carnovale met een sublieme pass. Casquero kopt de bal weg. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero geeft de bal voor. Atanasijević krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lolua komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Lolua is nu in balbezit. Flakowski onderschept slim de pass. Flakowski passt de bal zonder na te denken. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Degiovani geeft een lange en hoge pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu passt de bal met de wreef. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pâslariu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jardón. Pâslariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flakowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jiménez Asensio speelt de bal door. Casquero geeft een hoge lob. Atanasijević springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Grant onderschept slim de pass. Flakowski met een sublieme pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Razorblade FC 0:4

63e minuut.
Degiovani geeft een lange en hoge pass. Pâslariu rent richting de bal. Atanasijević probeert de bal met de borst te controleren. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević schiet op doel. Carnovale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Libar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cervero met de inworp. Degiovani rent richting de bal. Degiovani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei is nu in balbezit. Berendei geeft een hoge lob. Marcodona rent richting de bal. Marcodona draait met de bal, schiet en ... Arencibia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marcodona geeft een lange en hoge pass. Arencibia probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu kopt de bal weg. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jardón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardón passt de bal met de wreef. Flakowski probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Razorblade FC 0:5

76e minuut.
Jardón geeft een lange en hoge pass. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski geeft een lange en hoge pass. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trío Zabala passt de bal zonder na te denken. Daar is Jardón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu onderschept slim de pass. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Sulaiman heeft problemen om de bal te vangen. Degiovani met een sublieme pass. Casquero probeert naar een medespeler te passen. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Trío Zabala met een sublieme pass. Lolua is nu in balbezit. Grant schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grant is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Berecz met een sublieme pass. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute passt de bal in één keer door. Marcodona rent richting de bal. Marcodona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 70%, Razorblade FC 30%.
FC Wengia Beerodolensis - Razorblade FC 0:5