Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch OSU Beavers
1S5M Tactiek Hergiswil
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
63.5 gemiddelde waardering 68.5
solid Schieten excellent
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen excellent


4e minuut.
Bisaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Gründig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gründig met een sublieme pass. Monczka is nu in balbezit. Monczka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Landolf is nu in balbezit. Shalou onderschept slim de pass. Shalou geeft een lange en hoge pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 57%, OSU Beavers 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - OSU Beavers 0:0

53e minuut.
Di Vito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shalou rent richting de bal. Häberli maakt een afschuwelijke overtreding. Häberli krijgt een gele kaart. Shalou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Häberli geeft de bal voor. Shalou met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - OSU Beavers 1:0

54e minuut.
Morini speelt de bal door. Landolf speelt de bal door. Gründig rent richting de bal. Gründig geeft een lange en hoge pass. Monczka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gründig rent richting de bal. Gründig met een sublieme pass. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Monczka draait met de bal, schiet en ... Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Känzig geeft de bal voor. Monczka is nu in balbezit. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel. Muleta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fläsch - OSU Beavers 1:1

87e minuut.
Kerkhoffs geeft een lange en hoge pass. Monczka kopt de bal weg. Muleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig onderschept slim de pass. Gründig schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 56%, OSU Beavers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - OSU Beavers 1:1