Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers Fläsch
Hergiswil Tactiek 1S5M
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
67.7 gemiddelde waardering 66.6
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


11e minuut.
Von Ballmoos rent richting de bal. Filli begaat een overtreding. Von Ballmoos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shalou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Filli de bal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Dorko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Fläsch 0:1

34e minuut.
Shalou geeft de bal voor. Filli speelt de bal door. Klungelig pakt Bisaz de bal. Bisaz speelt de bal door. Miranda is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 62%, Fläsch 38%.
OSU Beavers - Fläsch 0:1

46e minuut.
Gäumann geeft een lange en hoge pass. Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig passt de bal zonder na te denken. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Monczka schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kalbermatten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bisaz neemt de hoekschop. Miranda maakt een snoekduik en kopt de bal. Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSU Beavers - Fläsch 1:1

53e minuut.
Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marmet. Gründig raakt geblesseerd tijdens het duel. Gründig met een snel genomen vrije trap. Monczka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Marmet geeft een lange en hoge pass. Giacometti rent richting de bal. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Giacometti kopt de bal weg. Daar is Filli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos geeft een lange en hoge pass. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Fläsch 1:2

73e minuut.
Istomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos verovert de bal door een tackle van achteren. Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Tromp rent richting de bal. Tromp draait met de bal, schiet en ... Dorko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tromp met een sublieme pass. Von Ballmoos heeft problemen om de bal te vangen. Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Giacometti kan de bal niet met de borst controleren. Korubinov is nu in balbezit. Giacometti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giacometti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 55%, Fläsch 45%.
OSU Beavers - Fläsch 1:2