Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side Dynamo Muri
O-TEAM Tactiek Phase 5 R
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
64.8 gemiddelde waardering 67.4
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Vercammen heeft problemen om de bal te vangen. Przerwa geeft een lange en hoge pass. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski schiet op doel. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Szadołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ficek rent richting de bal. Ficek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Vercammen is nu in balbezit. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Järlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dark Side - Dynamo Muri 1:1

12e minuut.
Bauer geeft een hoge lob. Frazzetto is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oană ... Strafschop! Oană krijgt een gele kaart. Frazzetto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oană speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Spalding neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Ziering bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ficek. Ficek krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Mălăiescu heeft problemen om de bal te vangen. Mălăiescu geeft de bal voor. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek onderschept slim de pass. Ficek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Mălăiescu kopt de bal weg. Guales geeft een lange en hoge pass. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel. Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 2:1

40e minuut.
Frazzetto geeft de bal voor. Osuna speelt de bal door. Klungelig pakt Przerwa de bal. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel. Järlak bokst de bal weg. Frazzetto rent richting de bal. Süleymaniye verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dark Side - Dynamo Muri 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 54%, Dynamo Muri 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dark Side - Dynamo Muri 2:2

47e minuut.
Tekelenburg geeft een lange en hoge pass. Przerwa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vercammen. Vercammen krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mălăiescu kopt de bal weg. Süleymaniye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... Järlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 2:3

70e minuut.
Szadołowski is nu in balbezit. Przerwa verovert de bal door een tackle van achteren. Przerwa met een sublieme pass. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel. Marquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Spalding is nu in balbezit. Mălăiescu begaat een overtreding. Spalding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bauer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spalding springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Järlak trapt de bal weg. Osuna kopt de bal weg. Ficek is nu in balbezit. Ficek haalt uit met een fantastische trap. Marquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Oană de bal. Frazzetto is nu in balbezit. Guales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guales krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Milijaš verovert de bal door een tackle van achteren. Milijaš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Süleymaniye de bal. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Järlak bokst de bal weg.

88e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Guales is nu in balbezit. Guales passt de bal met de wreef. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 53%, Dynamo Muri 47%.
Dark Side - Dynamo Muri 2:3