Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC+Inter Blau Weiss Luzern
underberg Tactiek 4-er
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten outstanding
average Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Berla geeft een lange en hoge pass. Laportosa kopt de bal weg. Wyler is nu in balbezit. Von Erlach is nu in balbezit. Von Erlach geeft de bal voor. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mc Donald met een sublieme pass. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berla rent richting de bal. Gobinet onderschept slim de pass. Gobinet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyler passt de bal in één keer door. Gobinet rent richting de bal. Gobinet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Merino González verovert de bal door een tackle van achteren. Merino González passt de bal met de wreef. Meistermacher is nu in balbezit. Gobinet onderschept slim de pass. Gobinet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 0:1

21e minuut.
Von Erlach geeft een lange en hoge pass. Desidério bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler onderschept slim de pass. Wyler heeft problemen om de bal te vangen. Wyler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Berla rent richting de bal. Mc Donald verovert de bal door een tackle van achteren. Mc Donald geeft de bal voor. Wyler heeft problemen om de bal te vangen. Wyler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gobinet is nu in balbezit. Gobinet draait met de bal, schiet en ... Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Merino González met een sublieme pass. Calvo rent richting de bal. Merino González begaat een overtreding. Merino González krijgt een gele kaart. Calvo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cwelik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Von Erlach met een snelle inworp. Laportosa rent richting de bal. Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Wyler rent richting de bal. Wyler schiet op doel. De bal raakt de paal. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Wyler is nu in balbezit. Cwelik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cwelik krijgt een gele kaart. Wyler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laportosa wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Von Erlach probeert naar een medespeler te passen. Wyler is nu in balbezit. Wyler passt de bal in één keer door. Daar is Gobinet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobinet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 0:2

44e minuut.
Desidério kopt de bal weg. Laportosa geeft een hoge lob. Wyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler draait met de bal, schiet en ... Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 68%, Blau Weiss Luzern 32%.
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 0:3

50e minuut.
Desidério onderschept slim de pass. Desidério passt de bal in één keer door. Kaszás is nu in balbezit. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Porto is nu in balbezit. Porto geeft de bal voor. Desidério is nu in balbezit. Wyler verovert de bal door een tackle van achteren. Wyler draait met de bal, schiet en ... Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gobinet rent richting de bal. Gobinet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Henchoz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mc Donald met de inworp. Merino González is nu in balbezit. Merino González geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gobinet rent richting de bal. Berla bereikt de bal nog maar net als eerste. Berla passt de bal in één keer door. Merino González bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Von Erlach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laportosa rent richting de bal. Laportosa geeft een hoge lob. Gobinet springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Von Erlach onderschept slim de pass. Von Erlach geeft de bal voor. Wyler is nu in balbezit. Wyler schiet op doel. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wyler is nu in balbezit. Wyler draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 0:4

74e minuut.
Laportosa rent richting de bal. Laportosa geeft een hoge lob. Daar is Desidério, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyler is nu in balbezit. Wyler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mc Donald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merino González geeft een hoge lob. Wyler is nu in balbezit. Wyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 0:5

83e minuut.
Wyler passt de bal zonder na te denken. Gobinet heeft problemen om de bal te vangen. Berla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gobinet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gobinet kan niet meer verder spelen. Jermini komt het veld opgelopen. Wyler neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 0:6

88e minuut.
Daar is Von Erlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mops probeert naar een medespeler te passen. Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 1:6

88e minuut.
Von Erlach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carfagni komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Jermini rent richting de bal. Jermini passt de bal met de wreef. Daar is Desidério, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 62%, Blau Weiss Luzern 38%.
FC+Inter - Blau Weiss Luzern 1:6