Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss Luzern FC+Inter
4-er Tactiek underberg
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 45.1
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Erlach met een snelle inworp. Laportosa rent richting de bal. Laportosa geeft de bal voor. Grabner krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Carfagni is nu in balbezit. Carfagni geeft een hoge lob. Grabner kopt de bal weg. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet schiet op doel. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Berla rent richting de bal. Gobinet verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gobinet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobinet draait met de bal, schiet en ... Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC+Inter 1:0

15e minuut.
Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek is nu in balbezit. Porto onderschept slim de pass. Kaszás onderschept slim de pass. Kaszás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mops met een sublieme pass. Dupotey rent richting de bal. Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás draait met de bal, schiet en ... Kern maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blau Weiss Luzern - FC+Inter 1:1

33e minuut.
Merino González passt de bal zonder na te denken. Von Erlach rent richting de bal. Von Erlach met een sublieme pass. Grabner rent richting de bal. Grabner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berla onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carfagni neemt de hoekschop. Grabner springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Färberböck de bal. Grabner verovert de bal door een tackle van achteren. Grabner met een sublieme pass. Gobinet rent richting de bal. Gobinet draait met de bal, schiet en ... Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 45%, FC+Inter 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blau Weiss Luzern - FC+Inter 1:1

46e minuut.
Cerny geeft een lange en hoge pass. Cwelik kopt de bal weg. Cwelik speelt de bal door. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grabner bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC+Inter 2:1

51e minuut.
Grabner speelt de bal door. Mops bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Erlach onderschept slim de pass. Von Erlach geeft de bal voor. Gobinet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Von Erlach probeert de bal aan de voet te houden. Mops is nu in balbezit. Von Erlach onderschept slim de pass. Von Erlach geeft de bal voor. Gobinet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cerny speelt de bal door. Laportosa rent richting de bal. Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Grabner is nu in balbezit. Grabner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Meistermacher rent richting de bal. Carfagni onderschept slim de pass. Carfagni passt de bal zonder na te denken. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet draait met de bal, schiet en ... Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC+Inter 3:1

70e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Porto geeft de bal voor. Gobinet rent richting de bal. Gobinet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Merino González passt de bal met de wreef. Grabner heeft problemen om de bal te vangen. Merino González probeert naar een medespeler te passen. Grabner is nu in balbezit. Grabner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Merino González probeert naar een medespeler te passen. Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Erlach geeft een lange en hoge pass. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gobinet is nu in balbezit. Berla verovert de bal door een tackle van achteren. Berla met een sublieme pass. Grabner is nu in balbezit. Grabner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 34%, FC+Inter 66%.
Blau Weiss Luzern - FC+Inter 3:1