Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers Razorblade FC
Boillat`s3 Tactiek Beaver II
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 66.7
zeer goed Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


12e minuut.
Gołaszewski geeft de bal voor. Atanasijević is nu in balbezit. Korubinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korubinov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bisaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaz geeft een lange en hoge pass. Miranda rent richting de bal. Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Razorblade FC 1:0

27e minuut.
Gründig is nu in balbezit. Daar is Gründig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gründig speelt de bal door. Klungelig pakt Monczka de bal. Monczka schiet op doel. Arencibia bokst de bal weg.

33e minuut.
Gołaszewski met een sublieme pass. Bisaz rent richting de bal. Bisaz passt de bal zonder na te denken. Monczka rent richting de bal. Monczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 49%, Razorblade FC 51%.
OSU Beavers - Razorblade FC 1:0

52e minuut.
Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korubinov. Atanasijević raakt geblesseerd tijdens het duel. Casquero met een snel genomen vrije trap. Atanasijević maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Gäumann komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Solari speelt de bal door. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Filli zijn tegenspeler op de grond. Filli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 66%, Razorblade FC 34%.
OSU Beavers - Razorblade FC 1:0