Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC OSU Beavers
Beaver II Tactiek Hergiswil
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
65.9 gemiddelde waardering 67.6
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Degiovani passt de bal met de wreef. Cervero rent richting de bal. Cervero geeft de bal voor. Chmielak springt en kopt de bal. Korubinov controleert de bal met de borst. Dorko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Istomin geeft de bal voor. Miranda kopt de bal weg. Grant is nu in balbezit. Monczka onderschept slim de pass. Monczka haalt uit met een fantastische trap. Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Degiovani met een sublieme pass. Cervero rent richting de bal. Cervero geeft de bal voor. Chmielak rent richting de bal. Chmielak haalt uit met een fantastische trap. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pâslariu rent richting de bal. Istomin probeert naar een medespeler te passen. Gründig is nu in balbezit. Gründig geeft de bal voor. Miranda krijgt zijn hoofd ertegen. Arencibia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 39%, OSU Beavers 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorblade FC - OSU Beavers 0:0

48e minuut.
Casquero is nu in balbezit. Casquero geeft een lange en hoge pass. Pâslariu kopt de bal weg. Chmielak rent richting de bal. Chmielak schiet op doel. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miranda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miranda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Arencibia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - OSU Beavers 0:1

51e minuut.
Gründig controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Graham neemt vlug de vrije trap. Pâslariu kopt de bal weg. Chmielak is nu in balbezit. Chmielak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gründig met een sublieme pass. Klungelig pakt Monczka de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gründig zal de hoekschop nemen. Monczka krijgt zijn hoofd ertegen. Arencibia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kerkhoffs met een sublieme pass. Chmielak rent richting de bal. Korubinov verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Filli passt de bal zonder na te denken. Gründig is nu in balbezit. Gründig passt de bal met de wreef. Monczka is nu in balbezit. Monczka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 49%, OSU Beavers 51%.
Razorblade FC - OSU Beavers 0:1