Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis Fläsch
dad Tactiek 1S5M
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
63.8 gemiddelde waardering 66.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Kalbermatten neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Berecz de bal. Giacometti met een sublieme pass. Di Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Vito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Fläsch 0:1

13e minuut.
Marmet onderschept slim de pass. Morini geeft een hoge lob. Tromp kopt de bal weg. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Fläsch 0:2

16e minuut.
Jiménez Asensio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Vito met de inworp. Shalou rent richting de bal. Shalou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fantastik met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti passt de bal zonder na te denken. Tromp is nu in balbezit. Tromp draait met de bal, schiet en ... Carnovale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jiménez Asensio onderschept slim de pass. Di Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Vito passt de bal zonder na te denken. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Marmet speelt de bal door. Di Vito probeert naar een medespeler te passen. Tromp met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 61%, Fläsch 39%.
FC Wengia Beerodolensis - Fläsch 0:2

51e minuut.
Carnovale trapt de bal weg van het doel. Morini kopt de bal weg. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Klungelig pakt Turkyilmaz de bal. Inworp. Fantastik met de inworp. Cantieni geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Turkyilmaz de bal. Giacometti rent richting de bal. Machado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Machado krijgt een gele kaart. Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Giacometti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

60e minuut.
Carnovale trapt de bal weg van het doel. Sulaiman kopt de bal weg. Marmet is nu in balbezit. Lolua onderschept slim de pass. Lolua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Di Vito probeert naar een medespeler te passen. Fantastik rent richting de bal. Fantastik passt de bal in één keer door. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Trío Zabala speelt de bal door. Morini geeft een hoge lob. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp draait met de bal, schiet en ... Carnovale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lolua speelt de bal door. Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Shalou moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Shalou schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Giacometti kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Vito de bal. Di Vito met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tromp speelt de bal door. Fantastik heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Talpăiute de bal. Känzig onderschept slim de pass. Känzig geeft een lange en hoge pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 65%, Fläsch 35%.
FC Wengia Beerodolensis - Fläsch 0:2