Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss Luzern Dynamo Muri
4-er Tactiek Phase 5 R
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten outstanding
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Satılmaz rent richting de bal. Laportosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Satılmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Satılmaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Figueiredo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. dos Santos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Figueiredo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hudureanu geeft een lange en hoge pass. Spalding rent richting de bal. Chincarini onderschept slim de pass. Chincarini geeft een hoge lob. Jermini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:0

9e minuut.
Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. dos Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Satılmaz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Walcott probeert naar een medespeler te passen. Spalding rent richting de bal. Chincarini begaat een overtreding. Spalding raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Satılmaz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:1

14e minuut.
Wyler is nu in balbezit. Wyler speelt de bal door. Chincarini is nu in balbezit. Spalding onderschept slim de pass. Spalding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:2

17e minuut.
Walcott passt de bal zonder na te denken. Porto is nu in balbezit. Spalding verovert de bal door een tackle van achteren. Spalding geeft een lange en hoge pass. Figueiredo rent richting de bal. De bal raakt de paal. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. dos Santos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Figueiredo krijgt zijn hoofd ertegen. Kern maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:3

34e minuut.
Facchinetti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Figueiredo de bal. Facchinetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Figueiredo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Spalding neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Kern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:4

38e minuut.
España geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satılmaz met de inworp. Walcott rent richting de bal. Walcott geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Carfagni kopt de bal weg. Daar is Jermini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. dos Santos met een sublieme pass. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kern met een harde bal richting middenveld. Carfagni kopt de bal weg. Klungelig pakt Satılmaz de bal. Satılmaz passt de bal zonder na te denken. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 72%, Dynamo Muri 28%.
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:4

47e minuut.
dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Santos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Porto de bal. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:5

52e minuut.
Daar is Walcott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walcott met een sublieme pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel. Kern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:6

56e minuut.
dos Santos geeft een lange en hoge pass. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo met een sublieme pass. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:7

64e minuut.
Klungelig pakt Jermini de bal. Laportosa met een sublieme pass. Merino González probeert naar een medespeler te passen. Wyler is nu in balbezit. Wyler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szadołowski de bal. Jermini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jermini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Szadołowski probeert naar een medespeler te passen. dos Santos is nu in balbezit. dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Spalding heeft problemen om de bal te vangen. Spalding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Merino González heeft problemen om de bal te vangen. Merino González geeft de bal voor. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jermini onderschept slim de pass. Jermini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
dos Santos geeft de bal voor. Spalding kopt de bal weg. Walcott met een sublieme pass. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Porto speelt de bal door. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:8

87e minuut.
Ziering maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Porto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo schiet op doel. Kern maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 66%, Dynamo Muri 34%.
Blau Weiss Luzern - Dynamo Muri 1:9