Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri Blau Weiss Luzern
Phase 5 R Tactiek 4-er
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 5
66.6 gemiddelde waardering 57.7
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


4e minuut.
Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Milijaš geeft een lange en hoge pass. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Frazzetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Merino González rent richting de bal. Merino González passt de bal in één keer door. Carfagni probeert naar een medespeler te passen. Spalding is nu in balbezit. Spalding schiet op doel. Kern bokst de bal weg.

11e minuut.
Von Erlach met een sublieme pass. Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet onderschept slim de pass. Gobinet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Blau Weiss Luzern 0:1

16e minuut.
Ziering geeft een hoge lob. Facchinetti kopt de bal weg. dos Santos geeft een lange en hoge pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Muri - Blau Weiss Luzern 1:1

17e minuut.
España met een sublieme pass. Cerny speelt de bal door. España speelt de bal door. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
dos Santos onderschept slim de pass. dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Frazzetto is nu in balbezit. Spalding is nu in balbezit. Spalding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ziering neemt vlug de vrije trap. Porto kopt de bal weg. Merino González probeert de bal met de borst te controleren. Spalding verovert de bal door een tackle van achteren. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Kern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
dos Santos passt de bal met de wreef. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott passt de bal in één keer door. Daar is Spalding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spalding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frazzetto is nu in balbezit. Facchinetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frazzetto raakt geblesseerd tijdens het duel. Spalding legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kern bokst de bal weg.

28e minuut.
Ziering bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa rent richting de bal. dos Santos onderschept slim de pass. dos Santos passt de bal met de wreef. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Porto geeft een hoge lob. Inworp. dos Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walcott geeft een hoge lob. Spalding maakt een snoekduik en kopt de bal. Kern bokst de bal weg.

31e minuut.
Carfagni passt de bal zonder na te denken. Hudureanu is nu in balbezit. Wyler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wyler naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
España heeft problemen om de bal te vangen. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny begaat een overtreding. Spalding raakt geblesseerd tijdens het duel. Walcott komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gobinet kopt de bal weg. Von Erlach is nu in balbezit. dos Santos onderschept slim de pass. dos Santos geeft de bal voor. Spalding maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Carfagni is nu in balbezit. Szadołowski onderschept slim de pass. Vercammen probeert naar een medespeler te passen. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Blau Weiss Luzern 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 23%, Blau Weiss Luzern 77%.
Dynamo Muri - Blau Weiss Luzern 2:1

48e minuut.
Szadołowski rent richting de bal. Merino González onderschept slim de pass. Walcott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walcott krijgt een gele kaart.

54e minuut.
dos Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Modarelli onderschept slim de pass. Modarelli geeft de bal voor. Spalding maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Blau Weiss Luzern 3:1

58e minuut.
Milijaš probeert naar een medespeler te passen. Vercammen rent richting de bal. Milijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Milijaš geeft de bal voor. Frazzetto springt en kopt de bal. Kern probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vercammen rent richting de bal. Vercammen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt España de bal. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Cerny onderschept slim de pass. Cerny geeft een lange en hoge pass. dos Santos kan de bal niet met de borst controleren. dos Santos geeft een lange en hoge pass. Spalding springt en kopt de bal. Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Walcott is nu in balbezit. Walcott passt de bal in één keer door. dos Santos geeft de bal voor. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap. Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Daar is Merino González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino González geeft een lange en hoge pass. Gobinet rent richting de bal. Gobinet haalt uit met een fantastische trap. Marquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Blau Weiss Luzern 3:2

79e minuut.
Ziering neemt vlug de vrije trap. Frazzetto kopt de bal weg. Spalding is nu in balbezit. Spalding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Walcott passt de bal met de wreef. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski met een sublieme pass. Walcott met een sublieme pass. dos Santos speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 26%, Blau Weiss Luzern 74%.
Dynamo Muri - Blau Weiss Luzern 3:2