Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side FC+Inter
O-TEAM Tactiek underberg
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 46.2
excellent Schieten solid
very good Passen average
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Przerwa is nu in balbezit. Przerwa passt de bal zonder na te denken. Kazanecki probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey passt de bal met de wreef. Przerwa geeft de bal voor. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 1:0

4e minuut.
Ficek rent richting de bal. Mops is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ficek. Ficek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Desidério onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moca neemt de hoekschop. Poniatowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 2:0

11e minuut.
Desidério kopt de bal weg. Moca rent richting de bal. Moca probeert naar een medespeler te passen. Ficek rent richting de bal. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher begaat een overtreding. Ficek raakt geblesseerd tijdens het duel. Meistermacher speelt de bal door. Przerwa komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 3:0

14e minuut.
Przerwa is nu in balbezit. Przerwa passt de bal met de wreef. Moca rent richting de bal. Moca geeft een hoge lob. Poniatowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Tekelenburg speelt de bal door. Przerwa geeft de bal voor. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 4:0

26e minuut.
Schneider probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kazanecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poniatowski springt en kopt de bal. Paal! Desidério heeft problemen om de bal te vangen. Ficek rent richting de bal. De bal raakt de paal. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 5:0

40e minuut.
Inworp. Kazanecki met een snelle inworp. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski kan de bal niet met de borst controleren. Poniatowski schiet op doel. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Gagulić met de inworp. Moca speelt de bal door. Meistermacher is nu in balbezit. Ficek onderschept slim de pass. Ficek haalt uit met een fantastische trap. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ficek geeft een hoge lob. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski passt de bal in één keer door. Przerwa heeft problemen om de bal te vangen. Przerwa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 32%, FC+Inter 68%.
Dark Side - FC+Inter 5:0

47e minuut.
Kazanecki met een sublieme pass. Berla rent richting de bal. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 6:0

48e minuut.
Ficek verovert de bal door een tackle van achteren. Färberböck verovert de bal door een tackle van achteren. Färberböck speelt de bal door. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Przerwa met een sublieme pass. Kazanecki speelt de bal door. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 7:0

55e minuut.
Schneider onderschept slim de pass. Schneider geeft een lange en hoge pass. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 8:0

70e minuut.
Henchoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider onderschept slim de pass. Schneider geeft de bal voor. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... Nast bokst de bal weg.

78e minuut.
Desidério verovert de bal door een tackle van achteren. Desidério geeft een hoge lob. Ficek controleert de bal met de borst. Ficek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 9:0

83e minuut.
Kazanecki passt de bal zonder na te denken. Moca bereikt de bal nog maar net als eerste. Moca passt de bal in één keer door. Daar is Gagulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagulić geeft de bal voor. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ficek rent richting de bal. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC+Inter 10:0

84e minuut.
Henchoz passt de bal met de wreef. Ficek rent richting de bal. Färberböck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Färberböck krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 33%, FC+Inter 67%.
Dark Side - FC+Inter 10:0