Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC+Inter Dark Side
underberg Tactiek O-TEAM
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 56.1
solide Schieten solide
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa passt de bal met de wreef. Guales bereikt de bal nog maar net als eerste. Guales geeft een lange en hoge pass. Greavu krijgt zijn hoofd ertegen. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Moca bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez passt de bal met de wreef. Greavu rent richting de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Moca speelt de bal door. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Oelschlägel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelschlägel schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dark Side 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Mops de bal. Färberböck speelt de bal door. Rabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Gędłek is nu in balbezit. Gędłek schiet op doel. Hudureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Henchoz zal de hoekschop nemen. Gędłek rent richting de bal. Gędłek schiet op doel. Fosco probeert de bal aan de voet te houden. Hudureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Przerwa verovert de bal door een tackle van achteren. Przerwa met een sublieme pass. Klungelig pakt Greavu de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dark Side 0:2

17e minuut.
Henchoz met een snelle inworp. Moca geeft een lange en hoge pass. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Greavu rent richting de bal. Greavu passt de bal met de wreef. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel schiet op doel. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Guales geeft een lange en hoge pass. Greavu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Meistermacher ... Strafschop! Meistermacher krijgt een gele kaart. Greavu raakt geblesseerd tijdens het duel. Oelschlägel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dark Side 0:3

27e minuut.
Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo onderschept slim de pass. Szekeres geeft een hoge lob. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Meistermacher probeert de bal met de borst te controleren. Greavu rent richting de bal. Greavu passt de bal in één keer door. Oelschlägel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelschlägel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel haalt uit met een fantastische trap. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dark Side 0:4

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fosco met een snelle inworp. Guales speelt de bal door. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dark Side 0:5

36e minuut.
Menéndez passt de bal in één keer door. Guales probeert naar een medespeler te passen. Oelschlägel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelschlägel schiet op doel. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dark Side 0:6

41e minuut.
Przerwa speelt de bal door. Guales bereikt de bal nog maar net als eerste. Guales speelt de bal door. Oelschlägel heeft problemen om de bal te vangen. Oelschlägel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Henchoz de bal. Moca verovert de bal door een tackle van achteren. Moca passt de bal in één keer door. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 65%, Dark Side 35%.
FC+Inter - Dark Side 0:6

49e minuut.
Moca geeft de bal voor. Desidério kopt de bal weg. Guales probeert naar een medespeler te passen. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gędłek kopt de bal weg. Guales rent richting de bal. Guales passt de bal in één keer door. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fosco met een snelle inworp. Klungelig pakt Przerwa de bal. Przerwa met een sublieme pass. Oelschlägel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelschlägel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nast met een sublieme pass. Henchoz is nu in balbezit. Moca begaat een overtreding. Henchoz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Henchoz kan niet meer verder spelen. Calvo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekeres verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Greavu kopt de bal weg. Daar is Desidério, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel haalt uit met een fantastische trap. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dark Side 0:7

75e minuut.
Färberböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa onderschept slim de pass. Przerwa met een sublieme pass. Greavu rent richting de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Desidério geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Moca is nu in balbezit. Moca probeert naar een medespeler te passen. Greavu is nu in balbezit. Greavu draait met de bal, schiet en ... Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Dark Side 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 61%, Dark Side 39%.
FC+Inter - Dark Side 0:8