Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis Dark Side
dad Tactiek O-TEAM
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 64
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Guales passt de bal in één keer door. Moca is nu in balbezit. Moca passt de bal zonder na te denken. Ficek rent richting de bal. Ficek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Moca rent richting de bal. Moca passt de bal zonder na te denken. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 0:1

6e minuut.
Süleymaniye is nu in balbezit. Fosco geeft een lange en hoge pass. Ficek rent richting de bal. Ficek haalt uit met een fantastische trap. Carnovale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 0:2

12e minuut.
Trío Zabala geeft de bal voor. Järlak probeert naar een medespeler te passen. Moca probeert naar een medespeler te passen. Ficek rent richting de bal. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 0:3

28e minuut.
Machado heeft problemen om de bal te vangen. Ficek is nu in balbezit. Machado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ficek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poniatowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Przerwa rent richting de bal. Przerwa passt de bal in één keer door. Moca speelt de bal door. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Carnovale bokst de bal weg.

36e minuut.
Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco probeert naar een medespeler te passen. Przerwa probeert naar een medespeler te passen. Ficek is nu in balbezit. Ficek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talpăiute met een snelle inworp. Berecz probeert naar een medespeler te passen. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft de bal voor. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Margarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 1:3

44e minuut.
Moca met een snelle inworp. Guales speelt de bal door. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 68%, Dark Side 32%.
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 1:4

58e minuut.
Süleymaniye rent richting de bal. Süleymaniye geeft een hoge lob. Ficek rent richting de bal. Ficek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 1:5

60e minuut.
Turkyilmaz geeft de bal voor. Inworp. Moca met de inworp. Guales geeft de bal voor. Machado heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Berecz de bal. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan passt de bal zonder na te denken. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel. Carnovale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 1:6

66e minuut.
Turkyilmaz passt de bal in één keer door. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute passt de bal in één keer door. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gilanyan kopt de bal weg. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ficek. Ficek krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Poniatowski controleert de bal met de borst. Jiménez Asensio rent richting de bal. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniatowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mălăiescu probeert naar een medespeler te passen. Przerwa probeert naar een medespeler te passen. Ficek rent richting de bal. Ficek draait met de bal, schiet en ... Carnovale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 62%, Dark Side 38%.
FC Wengia Beerodolensis - Dark Side 1:7