Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss Luzern OSU Beavers
4-er Tactiek Hergiswil
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Gäumann passt de bal in één keer door. Daar is Senti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senti probeert naar een medespeler te passen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gäumann speelt de bal door. Cach rent richting de bal. Durisch probeert naar een medespeler te passen. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ... Kern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Facchinetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Facchinetti. Facchinetti krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Senti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Senti wilt de vrije trap nemen. Cerny kopt de bal weg. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli geeft de bal voor. Cach maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Porto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Senti met de inworp. Durisch geeft een hoge lob. Miranda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Inworp. Durisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Facchinetti rent richting de bal. Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Cach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Mc Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Mc Donald passt de bal met de wreef. Wyler rent richting de bal. Wyler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Senti passt de bal met de wreef. Durisch rent richting de bal. Durisch passt de bal in één keer door. Cach rent richting de bal. Cach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jermini verovert de bal door een tackle van achteren. Jermini geeft de bal voor. Hendriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler onderschept slim de pass. Wyler draait met de bal, schiet en ... Dorko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 51%, OSU Beavers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blau Weiss Luzern - OSU Beavers 0:0

46e minuut.
Cocchi komt het veld opgelopen. Filli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Istomin is nu in balbezit. Istomin geeft een lange en hoge pass. Merino González is nu in balbezit. Merino González geeft een lange en hoge pass. Jermini kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Carfagni is nu in balbezit. Carfagni met een sublieme pass. Filli rent richting de bal. Jermini onderschept slim de pass. Jermini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gäumann probeert de bal met de borst te controleren. Gäumann probeert naar een medespeler te passen. España heeft problemen om de bal te vangen. Cach is nu in balbezit. Cach haalt uit met een fantastische trap. Kern probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 52%, OSU Beavers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blau Weiss Luzern - OSU Beavers 0:0