Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers Blau Weiss Luzern
Boillat`s3 Tactiek 4-er
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
69.6 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


23e minuut.
Gobinet rent richting de bal. Korubinov onderschept slim de pass. Korubinov geeft een hoge lob. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Korubinov passt de bal in één keer door. Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig passt de bal zonder na te denken. Monczka is nu in balbezit. Monczka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Monczka rent richting de bal. Monczka geeft een hoge lob. Porto probeert de bal aan de voet te houden. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Landolf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Häberli komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Gründig speelt de bal door. Bisaz rent richting de bal. Bisaz geeft een hoge lob. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Kern bokst de bal weg.

38e minuut.
Bisaz is nu in balbezit. Bisaz geeft de bal voor. Porto rent richting de bal. Monczka verovert de bal door een tackle van achteren. Monczka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Korubinov verovert de bal door een tackle van achteren. Korubinov met een sublieme pass. Gründig is nu in balbezit. Gründig geeft de bal voor. Miranda krijgt zijn hoofd ertegen. Kern probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Filli passt de bal in één keer door. Gründig rent richting de bal. Gründig probeert naar een medespeler te passen. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Monczka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 36%, Blau Weiss Luzern 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSU Beavers - Blau Weiss Luzern 0:0

50e minuut.
Wyler is nu in balbezit. Kerkhoffs onderschept slim de pass. Kerkhoffs geeft een hoge lob. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel. Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Gründig verovert de bal door een tackle van achteren. Gründig speelt de bal door. Porto is nu in balbezit. Gründig geeft een lange en hoge pass. Miranda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Korubinov met een sublieme pass. Klungelig pakt Gründig de bal. Gründig speelt de bal door. Monczka rent richting de bal. Monczka haalt uit met een fantastische trap. Kern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Monczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Blau Weiss Luzern 1:0

62e minuut.
Filli met een snelle inworp. Gründig rent richting de bal. Gründig passt de bal in één keer door. Monczka is nu in balbezit. Monczka schiet op doel. Kern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Erlach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Merino González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laportosa geeft een hoge lob. Dorko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSU Beavers - Blau Weiss Luzern 1:1

74e minuut.
Merino González passt de bal in één keer door. Carfagni rent richting de bal. Bisaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaz geeft een hoge lob. Miranda springt en kopt de bal. Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny rent richting de bal. Miranda onderschept slim de pass. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Kern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Blau Weiss Luzern 2:1

86e minuut.
Inworp. Bisaz met de inworp. Häberli geeft een hoge lob. Monczka rent richting de bal. Monczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 28%, Blau Weiss Luzern 72%.
OSU Beavers - Blau Weiss Luzern 2:1