Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri Razorblade FC
Phase 5 R Tactiek Toys
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 13
62.3 gemiddelde waardering 65.2
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


23e minuut.
dos Santos met een sublieme pass. Spalding is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kličić. Kličić krijgt een gele kaart. Spalding raakt geblesseerd tijdens het duel. Frazzetto met een snel genomen vrije trap. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Arencibia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Razorblade FC 1:0

34e minuut.
Hudureanu rent richting de bal. Hudureanu geeft de bal voor. Graham is nu in balbezit. Spalding onderschept slim de pass. Spalding schiet op doel. Arencibia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Razorblade FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 45%, Razorblade FC 55%.
Dynamo Muri - Razorblade FC 2:0

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pâslariu stond buitenspel. Hudureanu neemt vlug de vrije trap. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Arencibia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Razorblade FC 3:0

59e minuut.
Vercammen rent richting de bal. Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski met een sublieme pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Casquero neemt vlug de vrije trap. Cervero rent richting de bal. Szadołowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Szadołowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szadołowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Grant de bal onder controle te krijgen. Spalding rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. dos Santos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spalding springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Walcott passt de bal met de wreef. Vercammen rent richting de bal. Vercammen probeert naar een medespeler te passen. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... Arencibia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Atanasijević rent richting de bal. Pâslariu is nu in balbezit. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Razorblade FC 3:1

84e minuut.
Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Solari speelt de bal door. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Razorblade FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 60%, Razorblade FC 40%.
Dynamo Muri - Razorblade FC 3:2