Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC Dynamo Muri
Toys Tactiek Phase 5 R
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
67.2 gemiddelde waardering 66.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Vercammen geeft een hoge lob. Walcott kopt de bal weg. Grant kan de bal niet met de borst controleren. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Arencibia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Szadołowski geeft de bal voor. Spalding rent richting de bal. Spalding geeft de bal voor. Frazzetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Arencibia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Dynamo Muri 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 51%, Dynamo Muri 49%.
Razorblade FC - Dynamo Muri 0:1

57e minuut.
Flakowski met een sublieme pass. Cervero geeft een hoge lob. Pâslariu kopt de bal weg. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Spalding onderschept slim de pass. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski geeft een lange en hoge pass. Atanasijević controleert de bal met de borst. Atanasijević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Vercammen geeft de bal voor. Grant met een sublieme pass. Flakowski geeft een hoge lob. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cervero neemt de hoekschop. Atanasijević springt en kopt de bal. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Razorblade FC - Dynamo Muri 1:1

72e minuut.
Walcott is nu in balbezit. Walcott passt de bal met de wreef. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Dynamo Muri 1:2

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Vercammen de bal onder controle te krijgen. Cervero is nu in balbezit. Solari rent richting de bal. Solari passt de bal zonder na te denken. Atanasijević rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cervero zal de hoekschop nemen. Atanasijević maakt een snoekduik en kopt de bal. Marquet bokst de bal weg.

78e minuut.
Schooten speelt de bal door. Daar is Gołaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Arencibia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Dynamo Muri 1:3

83e minuut.
Grant geeft de bal voor. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević maakt een afschuwelijke overtreding. Atanasijević krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Szadołowski geeft een hoge lob. Frazzetto kopt de bal weg. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Flakowski kopt de bal weg. Milijaš rent richting de bal. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Dynamo Muri 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 43%, Dynamo Muri 57%.
Razorblade FC - Dynamo Muri 2:3