Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC+Inter Fläsch
underberg Tactiek 1S5M
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
45.2 gemiddelde waardering 64.2
solid Schieten excellent
average Passen formidable
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Di Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Vito probeert naar een medespeler te passen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Fantastik speelt de bal door. Daar is Tromp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tromp passt de bal zonder na te denken. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:1

17e minuut.
Mops is nu in balbezit. Mops passt de bal zonder na te denken. Dupotey is nu in balbezit. Henchoz rent richting de bal. Henchoz schiet op doel. Muleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo geeft een hoge lob. Henchoz kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:2

26e minuut.
Di Vito rent richting de bal. Di Vito passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:3

35e minuut.
Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik onderschept slim de pass. Fantastik geeft de bal voor. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:4

39e minuut.
Morini probeert naar een medespeler te passen. Tütscher speelt de bal door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:5

40e minuut.
Tütscher is nu in balbezit. Cantieni rent richting de bal. Cantieni probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dupotey passt de bal in één keer door. Mops is nu in balbezit. Fantastik onderschept slim de pass. Fantastik geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Berla is nu in balbezit. Di Vito verovert de bal door een tackle van achteren. Di Vito speelt de bal door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 71%, Fläsch 29%.
FC+Inter - Fläsch 0:5

49e minuut.
Di Vito probeert naar een medespeler te passen. Desidério is nu in balbezit. Tromp verovert de bal door een tackle van achteren. Tromp schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:6

55e minuut.
Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo begaat een overtreding. Giacometti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fantastik wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:7

56e minuut.
Di Vito geeft een hoge lob. Mops rent richting de bal. Tromp onderschept slim de pass. Tromp geeft een lange en hoge pass. Di Vito maakt een snoekduik en kopt de bal. Nast bokst de bal weg.

57e minuut.
Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp geeft de bal voor. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:8

63e minuut.
Henchoz is nu in balbezit. Tütscher verovert de bal door een tackle van achteren. Tütscher passt de bal in één keer door. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Meistermacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tütscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meistermacher krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Di Vito rent richting de bal. Di Vito geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berla de bal onder controle te krijgen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:9

72e minuut.
Calvo rent richting de bal. Di Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Vito draait met de bal, schiet en ... Tromp krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:10

76e minuut.
Di Vito onderschept slim de pass. Di Vito probeert naar een medespeler te passen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:11

85e minuut.
Giacometti rent richting de bal. Calvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giacometti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tromp neemt zijn aanloop. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - Fläsch 0:12

87e minuut.
Morini geeft een hoge lob. Tromp kopt de bal weg. Giacometti is nu in balbezit. Di Vito is nu in balbezit. Di Vito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Desidério heeft problemen om de bal te vangen. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berla probeert naar een medespeler te passen. Di Vito heeft problemen om de bal te vangen. Di Vito schiet op doel. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 66%, Fläsch 34%.
FC+Inter - Fläsch 0:12