Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch FC+Inter
1S5M Tactiek underberg
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 45.7
goed Schieten goed
uitstekend Passen matig
formidabel Verdedigen solide


6e minuut.
Klungelig pakt Desidério de bal. Tromp is nu in balbezit. Desidério legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tromp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fantastik neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 1:0

8e minuut.
Puźniak is nu in balbezit. Fantastik is nu in balbezit. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cantieni speelt de bal door. Fantastik met een sublieme pass. Puźniak rent richting de bal. Puźniak schiet op doel. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 2:0

11e minuut.
Di Vito geeft een hoge lob. Desidério bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp verovert de bal door een tackle van achteren. Tromp draait met de bal, schiet en ... Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 3:0

13e minuut.
Tromp geeft een hoge lob. Von Ballmoos kopt de bal weg. Daar is Cwelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Vito rent richting de bal. Di Vito haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 4:0

21e minuut.
Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos onderschept slim de pass. Von Ballmoos passt de bal in één keer door. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Puźniak kopt de bal weg. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Vito onderschept slim de pass. Di Vito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 5:0

29e minuut.
Tromp is nu in balbezit. Desidério onderschept slim de pass. Desidério met een sublieme pass. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tromp passt de bal in één keer door. Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantieni speelt de bal door. Di Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Vito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos geeft een lange en hoge pass. Di Vito kopt de bal weg. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Marmet kopt de bal weg. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos geeft een hoge lob. Puźniak rent richting de bal. Puźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 24%, FC+Inter 76%.
Fläsch - FC+Inter 6:0

47e minuut.
Di Vito rent richting de bal. Di Vito geeft een lange en hoge pass. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik draait met de bal, schiet en ... Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cantieni geeft een hoge lob. Calvo speelt de bal door. Di Vito is nu in balbezit. Di Vito geeft een lange en hoge pass. Puźniak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Puźniak kopt de bal weg. Mops is nu in balbezit. Tromp verovert de bal door een tackle van achteren. Tromp geeft een lange en hoge pass. Puźniak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cantieni is nu in balbezit. Cantieni passt de bal zonder na te denken. Puźniak is nu in balbezit. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp schiet op doel. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 7:0

66e minuut.
Känzig rent richting de bal. Inworp. Känzig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fantastik rent richting de bal. Fantastik geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 8:0

70e minuut.
Von Ballmoos onderschept slim de pass. Di Vito probeert naar een medespeler te passen. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak haalt uit met een fantastische trap. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC+Inter 9:0

85e minuut.
Marmet passt de bal zonder na te denken. Cantieni rent richting de bal. Cantieni geeft een hoge lob. Tromp rent richting de bal. Tromp haalt uit met een fantastische trap. Nast bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 18%, FC+Inter 82%.
Fläsch - FC+Inter 9:0