Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers Dark Side
Hergiswil Tactiek O-TEAM
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 1
67.9 gemiddelde waardering 62
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Bajzert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Filli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Dorko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Dark Side 0:1

20e minuut.
Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig speelt de bal door. Popławski is nu in balbezit. Popławski draait met de bal, schiet en ... Järlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSU Beavers - Dark Side 1:1

32e minuut.
Ficek onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moca met de inworp. Przerwa geeft een lange en hoge pass. Ficek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gründig rent richting de bal. Oană onderschept slim de pass. Oană passt de bal in één keer door. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa passt de bal met de wreef. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel. Dorko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Dark Side 1:2

40e minuut.
Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană geeft de bal voor. Poniatowski kopt de bal weg. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Miranda rent richting de bal. Tekelenburg onderschept slim de pass. Tekelenburg passt de bal met de wreef. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Landolf speelt de bal door. Gründig is nu in balbezit. Oană begaat een overtreding. Oană krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 53%, Dark Side 47%.
OSU Beavers - Dark Side 1:2

56e minuut.
Oană geeft de bal voor. Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filli rent richting de bal. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dorko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek onderschept slim de pass. Ficek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 53%, Dark Side 47%.
OSU Beavers - Dark Side 1:2