Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side OSU Beavers
O-TEAM Tactiek Boillat`s3
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
63 gemiddelde waardering 67.8
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Gäumann met een sublieme pass. Gründig rent richting de bal. Gründig passt de bal in één keer door. Monczka rent richting de bal. Monczka haalt uit met een fantastische trap. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Poniatowski kopt de bal weg. Ficek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korubinov. Ficek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gilanyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa is nu in balbezit. Przerwa geeft een lange en hoge pass. Ficek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Moca speelt de bal door. Korubinov speelt de bal door. Ficek is nu in balbezit. Ficek draait met de bal, schiet en ... Dorko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - OSU Beavers 1:0

38e minuut.
Tekelenburg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fosco komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Moca rent richting de bal. Moca probeert naar een medespeler te passen. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel. Dorko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - OSU Beavers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 45%, OSU Beavers 55%.
Dark Side - OSU Beavers 2:0

46e minuut.
Popławski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Oană met de inworp. Guales is nu in balbezit. Guales passt de bal in één keer door. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gilanyan heeft problemen om de bal te vangen. Guales bereikt de bal nog maar net als eerste. Guales passt de bal in één keer door. Ficek is nu in balbezit. Ficek draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Gilanyan met een sublieme pass. Przerwa is nu in balbezit. Przerwa passt de bal in één keer door. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filli met de inworp. Gründig geeft een lange en hoge pass. Miranda krijgt zijn hoofd ertegen. Järlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - OSU Beavers 2:1

79e minuut.
Landolf passt de bal zonder na te denken. Filli met een sublieme pass. Daar is Gründig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gründig geeft een hoge lob. Miranda springt en kopt de bal. Järlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Landolf probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moca neemt de hoekschop. Ficek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - OSU Beavers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 48%, OSU Beavers 52%.
Dark Side - OSU Beavers 3:1