Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss Luzern FC Wengia Beerodolensis
4-er Tactiek dad
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 64.6
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Grabner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio rent richting de bal. Grabner onderschept slim de pass. Grabner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 1:0

9e minuut.
Sulaiman geeft een hoge lob. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft een hoge lob. Margarini krijgt zijn hoofd ertegen. Haller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 1:1

12e minuut.
Jiménez Asensio geeft een hoge lob. Von Erlach kopt de bal weg. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabner verovert de bal door een tackle van achteren. Grabner draait met de bal, schiet en ... Carnovale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Jiménez Asensio geeft een hoge lob. Marcodona is nu in balbezit. Mettraux begaat een overtreding. Marcodona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sulaiman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman speelt de bal door. Cerny is nu in balbezit. Margarini verovert de bal door een tackle van achteren. Margarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Jaberg probeert de bal aan de voet te houden. Trío Zabala geeft de bal voor. Marcodona rent richting de bal. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Haas de bal. Haller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcodona rent richting de bal. Marcodona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 1:2

30e minuut.
Libar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gürgüner komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Sulaiman speelt de bal door. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Margarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini onderschept slim de pass. Margarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 64%, FC Wengia Beerodolensis 36%.
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 1:3

48e minuut.
Marcodona kopt de bal weg. Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute passt de bal met de wreef. Marcodona rent richting de bal. Marcodona draait met de bal, schiet en ... Haller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Daar is Von Erlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trío Zabala passt de bal met de wreef. Margarini rent richting de bal. Margarini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Berecz passt de bal zonder na te denken. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute speelt de bal door. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Berecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berecz passt de bal in één keer door. Trío Zabala rent richting de bal. Trío Zabala geeft de bal voor. Sulaiman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 1:4

60e minuut.
Margarini is nu in balbezit. Von Erlach is nu in balbezit. Margarini verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Haller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Berecz kopt de bal weg. Marcodona rent richting de bal. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Margarini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Gürgüner kopt de bal weg. Marcodona rent richting de bal. Mettraux begaat een overtreding. Marcodona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulaiman wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Von Erlach geeft een lange en hoge pass. Gürgüner is nu in balbezit. Jermini verovert de bal door een tackle van achteren. Jermini geeft de bal voor. Grabner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 2:4

70e minuut.
Machado speelt de bal door. Berecz speelt de bal door. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini draait met de bal, schiet en ... Haller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Berecz speelt de bal door. Sulaiman probeert de bal aan de voet te houden. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona is nu in balbezit. Marcodona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Talpăiute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nydegger is nu in balbezit. Talpăiute onderschept slim de pass. Talpăiute geeft de bal voor. Margarini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Haas onderschept slim de pass. Haas geeft een lange en hoge pass. Grabner kopt de bal weg. Jermini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jermini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jardón rent richting de bal. Grabner verovert de bal door een tackle van achteren. Grabner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Trío Zabala onderschept slim de pass. Trío Zabala speelt de bal door. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 69%, FC Wengia Beerodolensis 31%.
Blau Weiss Luzern - FC Wengia Beerodolensis 2:5