Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch Dynamo Muri
1S5M Tactiek Phase 5 R
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 5
66.1 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Fantastik probeert naar een medespeler te passen. Tromp rent richting de bal. Ziering verovert de bal door een tackle van achteren. Ziering geeft een lange en hoge pass. Frazzetto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ziering speelt de bal door. Hudureanu probeert naar een medespeler te passen. Spalding rent richting de bal. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Milijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Vito verovert de bal door een tackle van achteren. Di Vito speelt de bal door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel. Marquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten onderschept slim de pass. Kalbermatten speelt de bal door. Tromp is nu in balbezit. Tromp schiet op doel. Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 58%, Dynamo Muri 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - Dynamo Muri 0:0

59e minuut.
Milijaš geeft een lange en hoge pass. Satılmaz kopt de bal weg. Cantieni rent richting de bal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Marquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Walcott verovert de bal door een tackle van achteren. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding onderschept slim de pass. Spalding draait met de bal, schiet en ... Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
dos Santos met een snelle inworp. Modarelli met een sublieme pass. dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos geeft een hoge lob. Spalding springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muleta met een harde bal richting middenveld. Cantieni kopt de bal weg. Giacometti is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten geeft de bal voor. Giacometti kopt de bal weg. Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Walcott passt de bal in één keer door. Spalding is nu in balbezit. Spalding speelt de bal door. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Hudureanu begaat een overtreding. Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Cantieni met een snel genomen vrije trap. Giacometti kopt de bal weg. Satılmaz rent richting de bal. Tromp onderschept slim de pass. Tromp draait met de bal, schiet en ... Marquet bokst de bal weg.

88e minuut.
Ziering kopt de bal weg. Cantieni is nu in balbezit. Cantieni geeft de bal voor. Tromp rent richting de bal. Tromp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 55%, Dynamo Muri 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - Dynamo Muri 0:0