Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri Fläsch
Phase 5 R Tactiek 1S5M
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 9
66.5 gemiddelde waardering 64.8
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Walcott met een sublieme pass. dos Santos met een sublieme pass. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Muleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Fläsch 1:0

3e minuut.
Fantastik onderschept slim de pass. dos Santos onderschept slim de pass. dos Santos passt de bal zonder na te denken. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Santos geeft de bal voor. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Fläsch 2:0

14e minuut.
Modarelli met een sublieme pass. dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos speelt de bal door. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Marmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walcott onderschept slim de pass. Walcott passt de bal met de wreef. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Muleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Fläsch 3:0

23e minuut.
dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Santos geeft een hoge lob. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Muleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Modarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Modarelli geeft een hoge lob. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap. Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Fläsch 4:0

28e minuut.
Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto passt de bal met de wreef. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Fläsch 5:0

32e minuut.
Czerep passt de bal met de wreef. Daar is Walcott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Vito probeert naar een medespeler te passen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Spalding verovert de bal door een tackle van achteren. Spalding speelt de bal door. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Muleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Fläsch 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 47%, Fläsch 53%.
Dynamo Muri - Fläsch 6:0

52e minuut.
Modarelli passt de bal zonder na te denken. dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos met een sublieme pass. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Walcott onderschept slim de pass. Walcott geeft een lange en hoge pass. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Frazzetto is nu in balbezit. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez geeft een hoge lob. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmet verovert de bal door een tackle van achteren. Milijaš verovert de bal door een tackle van achteren. Vercammen rent richting de bal. Vercammen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalbermatten heeft problemen om de bal te vangen. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Fläsch 7:0

62e minuut.
Fantastik probeert naar een medespeler te passen. Giacometti rent richting de bal. Czerep begaat een overtreding. Czerep krijgt een gele kaart. Giacometti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Giacometti kan niet meer verder spelen. Gfeller komt het veld opgelopen.

66e minuut.
dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Frazzetto rent richting de bal. Kalbermatten maakt een afschuwelijke overtreding. Kalbermatten krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Walcott geeft een lange en hoge pass. Frazzetto rent richting de bal. Kalbermatten begaat een overtreding. Kalbermatten krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Frazzetto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. dos Santos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. Muleta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Fläsch 8:0

76e minuut.
Szadołowski geeft de bal voor. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto met een sublieme pass. Spalding heeft problemen om de bal te vangen. Spalding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Morini geeft een lange en hoge pass. Milijaš kopt de bal weg. Modarelli geeft een lange en hoge pass. Spalding maakt een snoekduik en kopt de bal. Muleta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Muleta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. dos Santos is nu in balbezit. dos Santos passt de bal in één keer door. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 36%, Fläsch 64%.
Dynamo Muri - Fläsch 8:0