Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC FC+Inter
Lorraine Tactiek underberg
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 46.2
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Kličić geeft een lange en hoge pass. Pâslariu kopt de bal weg. Desidério probeert de bal aan de voet te houden. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Graham verovert de bal door een tackle van achteren. Graham passt de bal met de wreef. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević geeft een hoge lob. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nast probeert naar een medespeler te passen. Flakowski kopt de bal weg. Pâslariu is nu in balbezit. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Desidério onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cervero zal de hoekschop nemen. Atanasijević maakt een snoekduik en kopt de bal. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 1:0

18e minuut.
Graham onderschept slim de pass. Graham passt de bal zonder na te denken. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu schiet op doel. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 2:0

19e minuut.
Flakowski passt de bal in één keer door. Cervero rent richting de bal. Cervero passt de bal zonder na te denken. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Degiovani passt de bal met de wreef. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero met een sublieme pass. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević schiet op doel. Nast bokst de bal weg.

24e minuut.
Degiovani speelt de bal door. Cervero rent richting de bal. Cervero probeert naar een medespeler te passen. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... Nast bokst de bal weg. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 3:0

25e minuut.
Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Flakowski met een sublieme pass. Solari probeert naar een medespeler te passen. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero geeft een lange en hoge pass. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 4:0

37e minuut.
Färberböck geeft een hoge lob. Gołaszewski kopt de bal weg. Daar is Mops, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solari geeft de bal voor. Pâslariu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Flakowski met een sublieme pass. Cervero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Desidério. Cervero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Solari met een snel genomen vrije trap. Atanasijević maakt een snoekduik en kopt de bal. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mops is nu in balbezit. Mops passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cervero zal de hoekschop nemen. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Färberböck onderschept slim de pass. Solari verovert de bal door een tackle van achteren. Solari geeft een hoge lob. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Berla heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu onderschept slim de pass. Pâslariu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Atanasijević de bal. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 21%, FC+Inter 79%.
Razorblade FC - FC+Inter 4:0

47e minuut.
Flakowski met een sublieme pass. Daar is Cervero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervero passt de bal met de wreef. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 5:0

49e minuut.
Doeltrap. Nast trapt de bal weg van het doel. Degiovani geeft een lange en hoge pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Henchoz geeft een hoge lob. Berla is nu in balbezit. Pâslariu begaat een overtreding. Pâslariu krijgt een gele kaart. Berla roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Berla kan niet meer verder spelen. Calvo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Atanasijević is nu in balbezit. Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cwelik probeert naar een medespeler te passen. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani begaat een overtreding. Degiovani krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Gołaszewski met een sublieme pass. Cervero heeft problemen om de bal te vangen. Cervero speelt de bal door. Daar is Atanasijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Degiovani rent richting de bal. Degiovani met een sublieme pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 6:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Mops de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu onderschept slim de pass. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Desidério kopt de bal weg. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 7:0

76e minuut.
Cervero is nu in balbezit. Cervero speelt de bal door. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević geeft een lange en hoge pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. Nast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 8:0

79e minuut.
Henchoz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Solari neemt de hoekschop. Nast speelt de bal door. Flakowski geeft de bal voor. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Calvo rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Cwelik rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cervero is nu in balbezit. Cervero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Atanasijević de bal. Atanasijević schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Dupotey kopt de bal weg. Degiovani met een sublieme pass. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 9:0

88e minuut.
Gołaszewski geeft een lange en hoge pass. Atanasijević rent richting de bal. Atanasijević met een sublieme pass. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Graham passt de bal zonder na te denken. Cervero speelt de bal door. Desidério is nu in balbezit. Atanasijević onderschept slim de pass. Atanasijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC+Inter 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 25%, FC+Inter 75%.
Razorblade FC - FC+Inter 10:0