Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side Razorblade FC
O-TEAM Tactiek Toys
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
63.2 gemiddelde waardering 65.1
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


14e minuut.
Moca rent richting de bal. Flakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Flakowski geeft de bal voor. Atanasijević krijgt zijn hoofd ertegen. Järlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Razorblade FC 0:1

30e minuut.
Bajzert onderschept slim de pass. Solari onderschept slim de pass. Solari probeert naar een medespeler te passen. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Solari rent richting de bal. Solari passt de bal met de wreef. Süleymaniye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 70%, Razorblade FC 30%.
Dark Side - Razorblade FC 0:1

49e minuut.
Casquero speelt de bal door. Solari met een sublieme pass. Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero geeft een hoge lob. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kazanecki passt de bal zonder na te denken. Gagulić is nu in balbezit. Graham onderschept slim de pass. Graham geeft een lange en hoge pass. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki probeert naar een medespeler te passen. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kličić is nu in balbezit. Solari speelt de bal door. Cervero is nu in balbezit. Cervero geeft een hoge lob. Pâslariu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Razorblade FC 0:2

66e minuut.
Poniatowski is nu in balbezit. Kličić verovert de bal door een tackle van achteren. Kličić geeft de bal voor. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. Järlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Poniatowski onderschept slim de pass. Grant rent richting de bal. Grant geeft een lange en hoge pass. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cervero geeft een hoge lob. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Süleymaniye ... Strafschop! Pâslariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atanasijević legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasijević schiet op doel. Järlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Razorblade FC 0:3

78e minuut.
Flakowski met een sublieme pass. Cervero rent richting de bal. Oană tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oană krijgt een gele kaart. Cervero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cervero kan niet meer verder spelen. Cossato komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Casquero passt de bal met de wreef. Daar is Solari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solari speelt de bal door. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević draait met de bal, schiet en ... Järlak bokst de bal weg.

85e minuut.
Oană rent richting de bal. Oană geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Moca de bal onder controle te krijgen. Atanasijević is nu in balbezit. Atanasijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 57%, Razorblade FC 43%.
Dark Side - Razorblade FC 0:3