Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC Dark Side
Toys Tactiek O-TEAM
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
66.8 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Flakowski rent richting de bal. Flakowski geeft een hoge lob. Atanasijević kopt de bal weg. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Flakowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Degiovani de bal. Guales speelt de bal door. Ficek is nu in balbezit. Ficek draait met de bal, schiet en ... Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Graham geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moca met een snelle inworp. Guales geeft een lange en hoge pass. Poniatowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu geeft de bal voor. Inworp. Solari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa geeft de bal voor. Ficek kopt de bal weg. Klungelig pakt Poniatowski de bal. Poniatowski schiet op doel. Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Gilanyan geeft de bal voor. Ficek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Grant ... Strafschop! Grant krijgt een gele kaart. Ficek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poniatowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moca zal de hoekschop nemen. Poniatowski krijgt zijn hoofd ertegen. Arencibia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 42%, Dark Side 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorblade FC - Dark Side 0:0

67e minuut.
Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Atanasijević is nu in balbezit. Süleymaniye is nu in balbezit. Atanasijević onderschept slim de pass. Atanasijević haalt uit met een fantastische trap. Järlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pâslariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Dark Side 1:0

74e minuut.
Degiovani verovert de bal door een tackle van achteren. Degiovani geeft een hoge lob. Daar is Oană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Poniatowski heeft problemen om de bal te vangen. Guales met een sublieme pass. Przerwa speelt de bal door. Ficek rent richting de bal. Ficek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski passt de bal in één keer door. Oană geeft een hoge lob. Poniatowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 33%, Dark Side 67%.
Razorblade FC - Dark Side 1:0