Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss Luzern Fläsch
4-er Tactiek 1S5M
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
54.9 gemiddelde waardering 67.1
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Shalou onderschept slim de pass. Shalou passt de bal in één keer door. Daar is Von Ballmoos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Ballmoos geeft een hoge lob. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:1

12e minuut.
Korsar speelt de bal door. Wyler is nu in balbezit. Fantastik begaat een overtreding. Fantastik krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Morini geeft een lange en hoge pass. Giacometti rent richting de bal. Mettraux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Fantastik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:2

22e minuut.
España onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Von Ballmoos neemt de hoekschop. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Kern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:3

30e minuut.
Cantieni met een sublieme pass. Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalou geeft een lange en hoge pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cantieni is nu in balbezit. Cantieni geeft een lange en hoge pass. Tromp kopt de bal weg. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:4

43e minuut.
Cantieni verovert de bal door een tackle van achteren. Cantieni geeft een lange en hoge pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:5

44e minuut.
Fantastik is nu in balbezit. Fantastik passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 73%, Fläsch 27%.
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:5

48e minuut.
Klungelig pakt Korsar de bal. Shalou geeft een lange en hoge pass. Von Ballmoos kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mettraux heeft problemen om de bal te vangen. Kern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:6

53e minuut.
Klungelig pakt Fantastik de bal. Fantastik geeft een hoge lob. Von Ballmoos is nu in balbezit. Von Ballmoos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:7

59e minuut.
Korsar is nu in balbezit. Shalou onderschept slim de pass. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Shalou passt de bal in één keer door. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos passt de bal met de wreef. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Morini heeft problemen om de bal te vangen. Morini geeft een hoge lob. Von Ballmoos is nu in balbezit. Von Ballmoos haalt uit met een fantastische trap. Kern maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:8

66e minuut.
Mettraux geeft een hoge lob. Cantieni rent richting de bal. Cantieni geeft een hoge lob. Tromp is nu in balbezit. Tromp draait met de bal, schiet en ... Kern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Shalou rent richting de bal. Fantastik rent richting de bal. Von Erlach maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Von Erlach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Von Erlach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fantastik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Morini kopt de bal weg. Fantastik speelt de bal door. Tromp rent richting de bal. Tromp haalt uit met een fantastische trap. Kern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Von Ballmoos met de inworp. Shalou geeft een lange en hoge pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Kern werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

78e minuut.
España zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shalou geeft de bal voor. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Kern probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:9

85e minuut.
Cantieni verovert de bal door een tackle van achteren. Cantieni geeft een hoge lob. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Kern probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss Luzern 77%, Fläsch 23%.
Blau Weiss Luzern - Fläsch 0:10