Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri FC Wengia Beerodolensis
Phase 5 R Tactiek dad
48% Balbezit 52%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 60.2
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Carnovale met een sublieme pass. dos Santos kopt de bal weg. Klungelig pakt Jiménez Asensio de bal. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Modarelli passt de bal zonder na te denken. Walcott is nu in balbezit. Walcott passt de bal met de wreef. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiménez Asensio controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Machado rent richting de bal. Machado geeft een lange en hoge pass. dos Santos rent richting de bal. dos Santos geeft een hoge lob. Spalding springt en kopt de bal. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Modarelli speelt de bal door. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Jiménez Asensio ... Strafschop! Spalding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spalding kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carnovale bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Vercammen rent richting de bal. Berecz onderschept slim de pass. Berecz passt de bal zonder na te denken. Marcodona rent richting de bal. Marcodona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Spalding verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez Asensio onderschept slim de pass. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... Carnovale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC Wengia Beerodolensis 1:0

23e minuut.
Walcott met een sublieme pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walcott neemt de hoekschop. Spalding springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hudureanu met een sublieme pass. Klungelig pakt dos Santos de bal. dos Santos met een sublieme pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding draait met de bal, schiet en ... Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ardon met een sublieme pass. Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trío Zabala geeft de bal voor. Lolua krijgt zijn hoofd ertegen. Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Muri - FC Wengia Beerodolensis 1:1

36e minuut.
Turkyilmaz geeft de bal voor. Hudureanu probeert naar een medespeler te passen. Ziering geeft een lange en hoge pass. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 26%, FC Wengia Beerodolensis 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Muri - FC Wengia Beerodolensis 1:1

48e minuut.
Berecz speelt de bal door. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott probeert naar een medespeler te passen. Spalding is nu in balbezit. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Hudureanu onderschept slim de pass. Hudureanu geeft een hoge lob. Modarelli probeert de bal aan de voet te houden. Spalding is nu in balbezit. Spalding draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hudureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hudureanu passt de bal zonder na te denken. Ziering speelt de bal door. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jiménez Asensio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gürgüner komt het veld opgelopen. Modarelli met een snel genomen vrije trap. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon passt de bal in één keer door. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding draait met de bal, schiet en ... Carnovale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - FC Wengia Beerodolensis 2:1

75e minuut.
Turkyilmaz passt de bal met de wreef. Spalding kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Walcott neemt de hoekschop. Frazzetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Walcott is nu in balbezit. Walcott speelt de bal door. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 18%, FC Wengia Beerodolensis 82%.
Dynamo Muri - FC Wengia Beerodolensis 2:1