Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis Dynamo Muri
dad Tactiek Phase 5 R
51% Balbezit 49%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 66.7
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
Daar is Ziering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziering geeft een hoge lob. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto geeft de bal voor. Spalding krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dynamo Muri 0:1

24e minuut.
Libar probeert naar een medespeler te passen. Talpăiute rent richting de bal. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. Vercammen geeft een hoge lob. Frazzetto springt en kopt de bal. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marquet met een harde bal richting middenveld. Walcott rent richting de bal. Walcott geeft de bal voor. Spalding is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dynamo Muri 0:2

38e minuut.
Ardon probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman is nu in balbezit. Modarelli begaat een overtreding. Modarelli krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Libar is nu in balbezit. Libar geeft een lange en hoge pass. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dynamo Muri 1:2

41e minuut.
Libar rent richting de bal. Libar geeft een lange en hoge pass. Vercammen geeft de bal voor. Spalding is nu in balbezit. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Walcott neemt de hoekschop. Spalding krijgt zijn hoofd ertegen. Carnovale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dynamo Muri 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 74%, Dynamo Muri 26%.
FC Wengia Beerodolensis - Dynamo Muri 1:3

46e minuut.
Trío Zabala speelt de bal door. Ardon speelt de bal door. Berecz geeft de bal voor. Marcodona rent richting de bal. Marcodona haalt uit met een fantastische trap. Marquet bokst de bal weg.

53e minuut.
Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen rent richting de bal. Vercammen geeft een hoge lob. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ardon passt de bal zonder na te denken. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott passt de bal zonder na te denken. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Carnovale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Walcott verovert de bal door een tackle van achteren. Walcott geeft de bal voor. Frazzetto kopt de bal weg. Spalding bereikt de bal nog maar net als eerste. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Margarini is nu in balbezit. Hudureanu onderschept slim de pass. Hudureanu geeft een hoge lob. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto schiet op doel. Carnovale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ardon speelt de bal door. Spalding rent richting de bal. Spalding schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
dos Santos kopt de bal weg. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto passt de bal in één keer door. Spalding rent richting de bal. Spalding draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Milijaš controleert de bal met de borst. Margarini rent richting de bal. Met opzet legt Hudureanu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hudureanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Modarelli met een sublieme pass. Walcott rent richting de bal. Walcott passt de bal in één keer door. Spalding is nu in balbezit. Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dynamo Muri 1:4

80e minuut.
Daar is dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. dos Santos geeft een hoge lob. Daar is Libar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spalding rent richting de bal. Spalding haalt uit met een fantastische trap. Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Berecz passt de bal in één keer door. Sulaiman is nu in balbezit. Margarini is nu in balbezit. Margarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Dynamo Muri 2:4

85e minuut.
Sulaiman rent richting de bal. Ziering geeft een hoge lob. Ardon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 75%, Dynamo Muri 25%.
FC Wengia Beerodolensis - Dynamo Muri 2:4