Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC+Inter OSU Beavers
underberg Tactiek Hergiswil
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 69.3
solid Schieten formidable
average Passen formidable
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Miranda haalt uit met een fantastische trap. Nast met een sublieme pass. Bisaz kopt de bal weg. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gäumann passt de bal met de wreef. Gründig is nu in balbezit. Gründig passt de bal in één keer door. Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popławski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bisaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaz geeft een hoge lob. Miranda kopt de bal weg. Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popławski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gründig met de inworp. Landolf geeft een hoge lob. Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popławski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen. Nast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Calvo de bal. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Landolf probeert naar een medespeler te passen. Gründig is nu in balbezit. Gründig passt de bal met de wreef. Miranda rent richting de bal. Miranda schiet op doel. Nast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bisaz geeft een hoge lob. Miranda kopt de bal weg. Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popławski draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

25e minuut.
Landolf speelt de bal door. Gründig heeft problemen om de bal te vangen. Gründig geeft een hoge lob. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - OSU Beavers 0:1

28e minuut.
Landolf verovert de bal door een tackle van achteren. Landolf speelt de bal door. Gründig probeert naar een medespeler te passen. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Henchoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisaz onderschept slim de pass. Bisaz passt de bal in één keer door. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Nast bokst de bal weg.

31e minuut.
Bisaz is nu in balbezit. Bisaz geeft de bal voor. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda schiet op doel. Nast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - OSU Beavers 0:2

33e minuut.
Bisaz kopt de bal weg. Gäumann speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Landolf de bal onder controle te krijgen. Gründig geeft een hoge lob. Miranda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Korubinov met een sublieme pass. Landolf met een sublieme pass. Gründig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründig geeft een hoge lob. Popławski krijgt zijn hoofd ertegen. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 76%, OSU Beavers 24%.
FC+Inter - OSU Beavers 0:2

60e minuut.
Landolf geeft een lange en hoge pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda met een sublieme pass. Popławski heeft problemen om de bal te vangen. Popławski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Landolf rent richting de bal. Landolf met een sublieme pass. Gründig rent richting de bal. Gründig passt de bal in één keer door. Popławski rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gründig heeft problemen om de bal te vangen. Gründig passt de bal met de wreef. Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popławski draait met de bal, schiet en ... Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - OSU Beavers 0:3

71e minuut.
Landolf speelt de bal door. Gründig heeft problemen om de bal te vangen. Gründig passt de bal zonder na te denken. Popławski rent richting de bal. Popławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - OSU Beavers 0:4

72e minuut.
Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli geeft een hoge lob. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kaszás probeert de bal aan de voet te houden. Miranda rent richting de bal. Popławski is nu in balbezit. Popławski haalt uit met een fantastische trap. Nast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - OSU Beavers 0:5

80e minuut.
Bisaz onderschept slim de pass. Bisaz passt de bal in één keer door. Popławski rent richting de bal. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Nast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popławski rent richting de bal. Popławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - OSU Beavers 0:6

82e minuut.
Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popławski heeft problemen om de bal te vangen. Popławski passt de bal met de wreef. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 62%, OSU Beavers 38%.
FC+Inter - OSU Beavers 0:6